Seminar om Mobilen - et verktøy for digitalisering av offentlig sektor - 5. desember 2019

Det er spennende tider i utviklingen av det mobile arbeidsliv. Sikkerheten blir viktigere enn noen gang med den privatiserte bruker-revolusjonen. Samtidig som jaget etter mr samhandling og rett bearbeidet informasjon blir viktig. Jobb og privatliv går hånd i hånd.


Les mer

Seminar om mobil sikkerhet hos Apple 12. desember 2019

Techstep og Apple gir deg praktiske råd om mobil sikkerhet på arbeidsplassen.  


Les mer

Skoleseminar for skoleledere og lærere 7. november 2019

Problemløsning og kritisk tenkning med bruk av teknologi. 

Les mer

Techstep er på flyttefot

Nå skal deler vi virksomheten i Norge samles under ett tak i Brynsallèen 4, i Oslo.

Les mer

Sikre samtaler for betrodde rådgivere i inn- og utland

Mens e-post er blitt stadig sikrere er det fortsatt relativt enkelt å avlytte telefonsamtaler. Nå får det norske næringslivet tilgang til samme beskyttelse mot avlytting som NATO bruker. Og du kan fortsette å bruke samme smarttelefon som før, for tryggheten kommer i en tysk-utviklet app som er enkel å ta i bruk. 

Les mer

Mobilteknologi bør brukes enda mer på sykehusene

Smarttelefoner til nytte eller besvær på norske sykehus? Historien fra Oslo Universitetssykehus (OUS) om ureglementert bruk av kamera på mobiltelefonen er beklagelig, fordi smarttelefoner og apper kan faktisk revolusjonere kvalitet og effektivitet på sykehusene. Behovet for økt effektivitet ble for eksempel godt illustrert i Dagens Næringsliv nylig.

Les mer

En partner for neste generasjon skoleledere

Høyere mål for elevenes læring setter nye krav til skoleutvikling. Riktig gjennomført digitalisering er en forutsetning for å nå målene, og det er skoleledelsen som må ta føringen.

Les mer

Mens vi venter på butikkdøden

Antall konkurser i varehandelen har doblet seg siste tre år. Butikkene som overlever er de som bruker teknologi for å frigjøre de ansattes kompetanse til å skape bedre kundeopplevelser. Den gode nyheten er at grepene er enkle å gjennomføre.
Les mer