Optidevs konsernsjef Fredrik Logenius er nominert til prisen EY Entrepreneur of the Year, som holdes i mer enn 60 land over hele verdenDen nasjonale finalen avholdes i Stockholm 29. januar 2021.

- Det føles flott at Optidevs suksess og mitt arbeid som administrerende direktør har fått så mye oppmerksomhet i det siste. Nomineringen til Entrepreneur of det year, vestsverige, er et bevis på vår innsats og for meg personlig en veldig stor ære, sier Fredrik Logenius. 

Optidev  har utviklet og levert  forretningskritiske mobilitetløsninger i over 20 år. Alt fra digitalisering for bransjeledende transport- og logistikkselskaper,  som Postnord, DHL og DB Schenker, til datasikre systemer for billettkontroller i  offentlig transportTidlig i pandemien skapte  Optidev også  en  applikasjon  for studenter som da kunne motta skolelunsjer, til tross for avstand, samtidig som de støttet opp for den lokale restaurantnæringen. 

 -  Å hjelpe til med ferdighetene våre var en selvfølge for oss. I tillegg, er det alltid gøy å se at våre løsninger er nyttige og forenkler hverdagslivet, sier Fredrik Logenius.

Siden Optidev ble en del av Techstep familien i høst, er vi selvsagt veldig stolte på vegne av både Fredrik og hans kolleger i Sverige. 

Les hele saken her