Oppsummering av Q3 2021

  • Omsetningen i tredje kvartal 2021 ente på NOK 290 millioner, opp 36 % fra NOK 213 millioner i tredje kvartal 2020
  • Bruttoresultatet ble 109 millioner kroner, opp 52 % fra 71 millioner kroner i tredje kvartal 2020
  • EBITDA justert var 17 millioner kroner mot 16 millioner kroner i tredje kvartal 2020
  • Gjentakende inntekter i tredje kvartal var 259 millioner kroner (annualisert), og inkluderer produktkategoriene Own Software, Advisory & Services og Hardware-as-a-Service
  • Selskapet signerte 8 nye MMS kontrakter i tredje kvartal, med en estimert verdi på NOK 34 millioner og ~ 5,900 administrerte enheter

Ny administrerende direktør med stert fokus på kundereise, produkt- og salgsvekst

I en kommentar om fremtiden til Techstep, sier administrerende direktør, Børge Astrup:


“Techstep fortsatte å utvikle og transformere seg i tredje kvartal. Tallene våre beveger seg også i riktig retning og reflekterer at vi er posisjonert til å bli en ledende europeisk leverandør av Managed Mobility Services. Strategisk utvikling, oppkjøp og kontinuerlig utvikling av produkt, programvare og IP driver vår fremgang.

I tredje kvartal i år hadde vi årlige inntekter på NOK 259 millioner, mens siste tolv måneders bruttoresultat var NOK 485 millioner og EBITDA justert var NOK 95 millioner. Men vi er fortsatt i en tidlig fase når det gjelder å kapre det tilgjengelige markedet i Norden og Europa, og med økt vekst vil stordriftsfordeler og bedre lønnsomhet slå inn. Da jeg startet i Techstep var mandatet mitt klart: Øk salget, akselerer Techsteps transformasjon til et programvareselskap og ekspander i Norden og Europa.

I dag har Techstep-teamet et skarpt fokus på produktutvikling, og vi samkjører hele organisasjonen rundt kundereisen med flere nye roller fokusert på produkt, salg, markedsføring, vekst og andre gjentagende tjenester og inntektsmuligheter.

De siste par månedene har jeg tilbrakt tid med mange flotte kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Tilbakemeldingen fra våre interessenter er at vi er i en unik posisjon til å hjelpe bedrifter og mennesker til å nyte neste generasjons mobile løsninger som gir betydelig verdi til kunder og sluttbrukere. Techstep forbedrer arbeidslivet til mange mennesker, og vi gjør bedrifter mer produktive, mer lønnsomme og mer bærekraftige, alt på samme tid. Det vi gjør representerer en betydelig vekstmulighet, spesielt med tanke på et tilgjengelig marked med tusenvis av bedrifter og millioner av arbeidere over hele Norden og Europa."

 

For mer informasjon:

Børge Astrup, CEO, Techstep ASA: +47 928 27 676

Marius Drefvelin, CFO, Techstep ASA: +47 958 95 690

 

Du kan også lese mer på vår nettside for selskapskommunikasjon og investorrelasjoner.