Mac på jobb - Bedriftens førstevalg 

Det er lenge siden det ble bevist at det totalt sett er rimeligere for en bedrift å tilby sine ansatte Apple-enheter enn andre datamaskiner. Nå har den nye M1-prosessoren gjort disse maskinene fra Apple raskere, rimeligere og mer energieffektive – samtidig som det nå er mulig å kjøre de samme appene som du eller bedriften allerede har installert på din iPhone eller iPad. For travle IT-avdelinger innebærer valg av Mac vesentlig raskere oppsett av nye enheter, færre henvendelser til support, mer innebygd sikkerhet i maskinene og et rimeligere, enklere lisensregime – blant annet. Hvor mye enklere ville din hverdag blitt hvis du kunne velge en solid og sikker bærbar Mac med et batteri som varer hele dagen til deg eller dine ansatte? 


Visste du at…

  • en Mac er like enkel å administrere og rulle ut som en iPhone?

  • Macer varer lenger og har høyere bruktverdi? 

  • Forrester har påvist høyere produktivitet og engasjement hos Mac-brukere? (Kilde: Forrester TEI)

  • Forrester har påvist en besparelse på 5.600 kr per ansatt i hardware, software, support, og operasjonelle kostnader ved valg av Mac? (Kilde: Forrester TEI)

  • Mac-brukere kontakter IT-support halvparten så ofte (Kilde: Forrester TEI). IBM oppgir enda større besparelse på support

Lær mer og bli med oss og Apple på webinar om Mac på arbeidsplassen. 
For dere som ikke fikk deltatt, kan du se opptaket. 

Se webinar direkte her