Apple in Business

 

Techstep leverer et helhetlig Apple som en tjeneste konsept som inkluderer de komponentene du trenger for enklere kjøpe og administrere bedriftens iPhone, iPad og Mac.

For våre kunder betyr dette bedre og mer helhetlig og effektive løsninger for mobilitet, reduserte kostnader forbundet med kjøp og bruk, økt sikkerhet rundt håndtering, samt bistand til transformasjon til den digitale arbeidsplassen.

Gjør hverdagen sikrere og mer produktiv med Apple

Jobbrelatert informasjon og apper lever «side om side» med privat innhold på våre mobile enheter, hvilket gjør det krevende å ivareta sikkerhet og personvern på godt vis.

Apples produkter gjør dette enklere for både bedrift og ansatte, og det gir en «edge» i en kompetitiv hverdag.

Lær mer

Hvorfor velge Apple på jobb

Når mobile enheter anskaffes som en tjeneste, får bedriften lavere kostnader, høyere produktivitet og et mer bærekraftig livsløp for utstyret din virksomhet trenger for å vokse. Her har vi samlet videoer, blogginnlegg og on-demand webinarer om hva du tjener på å velge Apple på jobb. 

Les mer


Apple-produkter as -a-Service

Techstep kan pakketere alle Apples produkter som en tjeneste.  Dette innebærer at din virksomhet kan kjøpe og håndtere alt du trenger via Origo Business Cloud og en dedikert webshop, med finansiering, service og support inkludert.

Mer om Apple as a Service

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Les mer

Mac med M1-chip

Med kraftigere og sikrere arbeidsverktøy, vil både virksomheten og de ansatte få bedre forutsetninger til å lykkes på jobb.  

Visste du...
at M1-chipen gjør at du kan kjøre de fleste appene du bruker på iPhonen din også på Mac?

Les mer

Frihet, produktivitet og sikkerhet

Knapt noen kan med samme troverdighet som Apple si at de alltid har utformet produkter og løsninger tilpasset hvordan vi som mennesker lever og jobber. I dag legger Apple vekt på at kolleger skal kunne jobbe enkelt, kreativt og produktivt mot samme mål. iPhone, iPad og Mac, tilhørende programvare og operativsystem er skrudd sammen for både sømløs og robust drift. 

Et redskap for økt trygghet til sjøs

Høsten 2020 ble Redningsselskapets IT-sjef Åge Spets intervjuet under Techsteps Mobilitetsforum, og han kunne fortelle at organisasjonen hadde gjennomgått en transformasjon i sin bruk av teknologiske støtteverktøy.

– Våre 52 redningsskøyter hadde tidligere tre forskjellige systemer som de rapporterte på, og til det brukte de vanlige datamaskiner. Vi konkluderte derfor tidlig med at vi ønsket å ha alt på ett system, og at det skulle være enkelt for de som gjorde jobben å ta det dette med seg ombord, forklarer Spets.

Les hele artikkelen her

Redusert Total Cost of Ownership (TCO)

Apple kan beviselig vise til reelle reduksjoner i totalkostnadene ved inkludering av Mac i virksomheten. En Mac kan nok virke mer kostbar i kjøpsfasen, men gjennom produktets livsløp faller drift og support-kostnadene betydelig i forhold til PC-produkter. I tillegg er gjennomsnittslevetiden for en Mac lenger enn PC, samt at annenhåndsverdien er betydelig høyere.

Les mer om hvorfor Mac er billigere enn PC

iPad@Work

iPad er et perfekt verktøy for skape nye og bedre måter å jobbe på. Mange bedrifter møter en stadig tøffere, mer konkurransepreget hverdag, og trenger sårt en mobil transformasjon for å kunne skape resultater på et høyere nivå. Med iPad@Work kan du gi dine ansatte akkurat den iPad-modellen de trenger for å gjøre jobben så effektivt som mulig. Alt levert som en tjeneste fra Techstep.

Les mer

Apple Professional Services

Techstep har egne Apple-sertifiserte rådgivere som bistår før og under utrulling av Mac.

Support

1.-3. linje-support i Norge + Apple Care

Mobilitetskonsulenter
Techstep tilbyr også konsulenter som jobber med Managed Mobility Services, EMM og app-rådgivning.

 

Les mer om Apple Professional Services

Apple Business Manager (ABM)

Apple Business Manager (ABM) er vår anbefalte metode for utrulling av Apple enheter i bedriften. Dette er en nettbasert portal som automatiserer bedriftens utrullingen og klargjøring av enheter uten at de må håndteres fysisk før levering til en ansatt. Dette gir økt effektivitet, reduserer kostnader ved håndtering samt sørger for at bedriften til enhver tid har kontroll over alle enheter som er kjøpt inn. 

Apple Business Manager forenkler også bedriftens kjøp av innhold og apper da alt kan kjøpes inn og distribueres sentralt. 

ABM settes opp sammen med Enterprise Mobility Management (EMM). Techstep har lang erfaring med EMM og leverer løsninger fra alle de ledende aktørene i markedet.

For bedriftens ansatte betyr dette at de kommer raskere i gang med å bruke sin nye enhet, samt at alt bedriftsinnhold kommer ut på enheten med en gang den tas i bruk. De slipper da å bruke unødvendig tid på å sette dette opp manuelt.

Les mer om hvordan komme i gang med ABM

Vil du vite mer om Apple in Business?

Applecare_enterprise

 

 

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise gir deg et sted for service og support fra Apple eksperter. Tjenestene inkluderer teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple.
Dette gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple eksperter. De fleste problemer kan løses med en telefon. 

Les mer

 

 

Derfor bør du ta i bruk Apple på arbeidsplassen

Settings

Krever mindre support
av IT-avdelningen

Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring. Total Cost of Owership kan være betydelig lavere enn PC for mange bedrifter.

Health

Alle vil ha det, unge som eldre,
privat og på arbeidsplassen

iPhone og iPad er favoritter i Norden, og Mac er nå dominerende blant studenter. Det betyr at de allerede er kommende brukere av teknologien.

Security

Trygge, sikre og
effektive plattformer

Techstep hjelper deg med Apples kraftfulle plattformer for håndtering av operativsystem, oppdateringer og apper på mobile enheter eid av bedriften.

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple.

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.