Mac med M1-chip, et smartere valg for bedriften og de ansatte

Med kraftigere og sikrere arbeidsverktøy, vil både virksomheten og de ansatte få bedre forutsetninger til å lykkes på jobb. Les mer om hvorfor Mac med M1-chip er et enda bedre og mer fremtidsrettet valg. 

Mac på jobb - Bedriftens førstevalg 

Det er lenge siden det ble bevist at det totalt sett er rimeligere for en bedrift å tilby sine ansatte Apple-enheter enn andre datamaskiner. Nå har den nye M1-prosessoren gjort disse maskinene fra Apple raskere, rimeligere og mer energieffektive – samtidig som det nå er mulig å kjøre de samme appene som du eller bedriften allerede har installert på din iPhone eller iPad. For travle IT-avdelinger innebærer valg av Mac vesentlig raskere oppsett av nye enheter, færre henvendelser til support, mer innebygd sikkerhet i maskinene og et rimeligere, enklere lisensregime – blant annet. Hvor mye enklere ville din hverdag blitt hvis du kunne velge en solid og sikker bærbar Mac med et batteri som varer hele dagen til deg eller dine ansatte? 

 

Visste du at…

  • Macer varer lenger og har høyere bruktverdi? 
  • en Mac er like enkel å administrere og rulle ut som en iPhone?
  • Forrester har påvist høyere produktivitet og engasjement hos Mac-brukere? (Kilde: Forrester TEI)
  • Forrester har påvist en besparelse på 5.600 kr per ansatt i hardware, software, support, og operasjonelle kostnader ved valg av Mac? (Kilde: Forrester TEI)
  • Mac-brukere kontakter IT-support halvparten så ofte (Kilde: Forrester TEI). IBM oppgir enda større besparelse på supportEt fortrinn i kampen om de beste hodene.

Mange har allerede sett at kampen om de klokeste hodene blir enklere for bedrifter som gir de ansatte friheten til å velge Mac, men HR og IT ser også fordeler. Vi nevner noen: Mac-brukerne er mer fornøyde og mer lojale, Mac brukere behøver halvparten så ofte support, en Mac tar i snitt 5 minutter å sette opp, mens en Windows-maskin tar i snitt 60 minutter, og en Mac har 50% lavere sannsynlighet for datainnbrudd (Kilde Forrester Total Economic Impact of Mac in Enterprise).

For ansatte blir også jobbhverdagen enklere fordi ulike arbeidsoppgaver kan flyttes sømløst mellom ulike Apple enheter. Starter man på en e-post eller presentasjon på en Mac, kan arbeidet videreføres direkte på en iPhone eller iPad og vice versa. Det gir økt produktivitetsfremmende fleksibilitet til å arbeid på den måten hvordan man selv ønsker, noe stadig flere ansatte verdsetter og ønsker. 

Se webinar om Mac på arbeidsplassen

Møt John Olve Andersen fra Techstep og Torgeir Bergsvik fra Apple, som gjennomgår de viktigste Mac-nyhetene, og konsekvensene av disse, spesielt knyttet til utrulling, administrasjon, sikkerhet og personvern.

 

Se webinaret nå

Mac-at-work_1-1_2-(1)

 


Visste du at...

  • Mac’er er sikrere og ivaretar personvernet ditt bedre? 
  • MacBook Air er viftefri og har et batteri som varer hele dagen? Faktisk 18 timer aktiv bruk uten å måtte lade!
  • M1-chipen gir opp til 3.5x raskere CPU, 5x raskere GPU, og 9x raskere maskinlæring?
  • Mac er laget av 100 % resirkulert aluminium og bruker 50 % mindre energi?
  • M1-chipen gjør at du kan kjøre de fleste appene du bruker på iPhonen din også på Mac?

Vil du vite mer om Apple in Business?

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple.

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.