Kom i gang med iPad

 

Techstep tilbyr en komplett løsning for iPad i skolen som er enkel å ta i bruk, med iPads ferdig konfigurert med samarbeidsløsninger for lærer og elev.  

Løsningen inkluderer iPad med beskyttelse, Apple School Manager, Mobile Device Management, samt pedagogiske applikasjoner.
I tillegg tilbyr vi bistand til strategisk planlegging, utrulling, opplæring og support.
Techstep tilrettelegger hele løsningen og distribuerer utstyret direkte. Vi kan levere umiddelbart.
 
 

Workshop 24. september

Kom i gang med iPad i skolen

Ved implementering av ny teknologi er det nødvendig med en god strategi for å identifisere og utføre handlinger som vil føre til realisering av ønsket utvikling og endring.

Bli med på en aktiv workshop der vi undersøker grunnleggende elementer som skal til for å lykkes med implementering av teknologi i skolen.

Meld deg på!

iPad til skolen

Velger du å bruke iOS i læring, gjør du det mulig for alle barn å oppleve en inspirerende skolehverdag. Vår løsning gir deg en komplett tjeneste med forutsigbar kostnad per elev, priset per måned.  

Vi leverer: 

 • iPad med beskyttelse 
 • Driftet Mobile Device Management 
 • Opplæring og kom i gang hjelp 
 • Support 
 • Apple School Manager for automatisk oppsett og utrulling 
 • Finansiering

Kontakt oss for å vite mer

X

Kom i gang med utrulling av iPad

Grunnleggende tekniske elementer

 

Det har aldri vært enklere å sette opp og rulle ut iPad til hele skolen. Med Apple School Manager og en MDM-løsning (Mobile Device Management)  kan skolen enkelt rulle ut i iPadOS-enheter og -apper i stor skala.

Med iPad som verktøy kan lærere og elever få frihet og fleksibilitet til å jobbe på nye måter, enten i klasserommet eller på tur/utflukter.

 

Teknisk, sikkerhet og personvern

Apple School Manager settes opp med integrasjon mot Azure AD, som gir rask elevimport og generering av Managed Apple-IDer for elever og lærere. 

Techstep sikrer iPadene og distribuerer policier og oppsett ved hjelp av Mobile Device Management fra VMware.  

Alt elevarbeid ligger lagret i iCloud, på administrerte Apple-ID, som er under skolens kontroll, og med muligheter for innsyn. All informasjon og alle persondata er lagret i samsvar med GDPR

Mobile Device Management

MDM er en sentral komponent for å kunne rulle ut, administrere, sikre og ta tilbake mobilt utstyr. Alle oppdateringer og kontroll skjer fjernstyrt, og eliminerer dermed behov for fysisk involvering av IT-avdelingen. 

 

Les mer

Reignite  oppgrader til nye iPads 

Er det på tide å bytte ut skolens eksisterende utstyr? 
Techstep tilbyr sammen med Apple gunstige vilkår for utskiftning av skole-iPads  

Les mer

Applikasjoner

Konfigurert i løsningen har vi inkludert: 

 • Keynote 
 • Pages 
 • Numbers 
 • Swift Playground 
 • Garage Band 
 • iMovie 
 • YouTube 
 • Sketches School 

I tillegg kan vi tilby andre applikasjoner etter behov. 

Authorised_Education_Specialist_2ln_blk_EMEIA_021220

Kurs og workshop - kom 
i gang

Vi tilbyr kom i gang-opplæring hvor vi gir lærerne en forståelse av hvordan teknologi kan skape nye faglige metoder og bidra til å endre undervisningspraksis. Vi gjennomgår pedagogiske applikasjoner og modellerer god bruk av disse. Fokus er hvordan digital teknologi, digitale læremidler og læringsressurser kan anvendes i skapende og utforskende prosesser og brukes i fjernundervisning og videokonferanser. 

Les mer om kurs og workshop

Webmøte/videokonferanse

Videokonferanser gjør det mulig å undervise opptil 100 elever online. Innen få minutter kan du se og høre andre deltakere spredt på forskjellige steder, chatte med dem og dele nyttig informasjon som tavle, skjerm og mer med hverandre, som om dere alle var i samme rom.   

Les mer

Kom i gang med iPad

Ta kontakt med oss for å komme raskt i gang med digital teknologi med denne ferdige pakkenløsningen. 

Løsningen er tilrettelagt for distribusjon av oppgaver, innlevering, elevfremdrift, samskriving, og kommunikasjon på en sikker og enkel måte ved hjelp av Apple School Manager og Skolearbeid. 

Vi tilrettelegger hele løsningen og distribuerer utstyret direkte til elevene.