I Techstep lever vi for å gjøre arbeidsplassen mer mobil – for alle typer virksomheter og for alle ansatte. Samsung har nettopp sluppet en nyhet som åpner mobile muligheter for enda flere. Møt de nyeste Galaxy-modellene fra Samsung!

Jobbe når du vil og der du vil – med den teknologien du liker best. I Techstep er vi overbevist om at valgfrihet til å velge digitale verktøy øker medarbeidernes produktivitet, kreativitet og trivsel.

Men ikke valgfrihet for enhver pris: Medarbeidernes valg skal ikke gå på bekostning av sikkerhet. Det skal ikke skape økt kompleksitet for IT-avdelingen generelt og support spesielt. Valgfriheten skal heller ikke være kostnadsdrivende.

Mobilitet for mer krevende yrker

Hittil har det vært enklest å gi de beste mobilitetsløsningene til medarbeiderne som bruker de mest etablerte programvarene i jobben sin. Sagt på en annen måte: Kontormedarbeiderne har vært favorisert – fordi det har vært enklest.

I Techstep ser vi at de mest spennende og ofte mest utfordrende vekstområdene ligger utenfor de tradisjonelle «kontoryrkene»: Piloter, bussjåfører, operatører, håndverkere, inspektører, helsepersonell… Mennesker som per definisjon er på farten når de gjør jobben.

Dette er også mennesker som i stor grad kan dra nytte av mobiltelefonens smarte funksjoner, for eksempel kamera og GPS. Med rask tilgang til nyttige apper får de også hjelp til å utføre jobben bedre.

Enkelt og robust for arbeidsgiver

Mennesker på farten betyr nye og ofte større krav til mobil sikkerhet, for eksempel dersom enheten skulle bli stjålet eller gjenglemt. Gartner sammenligner jevnlig den innebygde sikkerheten på de ledende mobiltelefonene i markedet. For tredje år på rad er det Samsung  som vinner.

Sikkerhet er også et resultat av hvordan arbeidsgiver drifter og oppdaterer mobilens operativsystem og appene som brukes av de ansatte. Android Enterprise er fullt ut kompatibel på Samsungs profesjonelle telefoner. Med Android Enterprise blir det enkelt for bedriften å styre alt av apper og lage en sikker privat og jobbrelatert enhet/telefon.

Enkelt skille mellom privat og profesjonell bruk

Noen ganger er det viktig – ja lovpålagt – at det skapes et skarpt skille mellom privat og profesjonell bruk av mobiltelefonen. For eksempel når en lege tar et bilder av en pasient og sender til en ekspert ved et annet sykehus for å få behandlingsråd. Da er det ingen som ønsker å blande disse med familiebildene.

Et klarere skille mellom private apper og appene som brukes i jobben, er også viktig av sikkerhetsmessige årsaker.

Blandes de ansattes bilder tatt på jobben med deres private bilder, for eksempel av pasienter eller whiteboards med sensitive notater? Har du private apper som kan «snoke» på appene som brukes i jobbsammenheng?

Med Samsung nyeste Galaxy-modeller har du endelig muligheten til å ha en komplett jobb og privat enhet i samme enhet. Samsung sin Galaxy modell styres sikkert på vegne av både din arbeidsgiver og deg personlig- med førsteklasses kryptering og oppdatering av apper.

 

Nye funksjoner med ekte forretningsverdi

I Techstep er vi svært positivt innstilt til alle mulighetene som følger med Samsungs nye flaggskip Galaxy S10, og som snart vil være tilgjengelig på flere Galaxy-modeller. Det er fordi telefonen ogde omkringliggende systemene besvarer mange av utfordringene som følger med en mer mobil arbeidsplass – særlig der hvor digitalisering og mobilitet ikke erkommet lengst.samsung-galaxy-s10-plus, @digitaltrends.com

Her er 6 fordeler som ansatte og IT-avdelingen vil merke når bedriften tilbyr Samsung Galaxy S10. 

1. Kunstig intelligens med ekte betydning

Samsung S10 lærer hvordan du bruker den – og tilpasser seg. Den vil skjønne at du setter på Spotify straks du har satt deg i bilen. Eller at du leser nyheter straks du har stått opp om morgenen, men ikke i bilen. Den praktiske betydningen er at appene er klare til bruk når du trenger dem, mens settes i dvale og sparer batteri når du ikke bruker dem.

2. Svært god verifisering med fingeravtrykk

Samsung S10 har det vi mener er markedets beste sensor for fingeravtrykk, som baserer seg på ultrasonisk lys, som gir en superrask godkjenning. Heller ikke fett og skitt på telefonen eller hendene vil forsinke opplåsning av telefonen. Hos oss er det helt grunnleggende at «convenience» ikke skal gå på bekostning av sikkerhet – og vice versa.

3. Markedets beste kamera

Oppløsningen til kameraet på Samsung S10 er verdensledende. Når arbeidsplassen blir mer mobil, øker betydningen av å ha et svært godt kamera, for eksempel når bilder er en sentral del av dokumentasjonen og rapporteringen. Og jo bedre kamera på mobilen, desto færre vil det være som trenger «single purpose»-kamera. Samsung S10 har en vidvinkel og bildestabilisering som virkelig løfter mulighetene innen profesjonell bruk.

4. Bedre batteritid – selv med slankere telefon

Lange telefonsamtaler, bruk av Strava og Google Maps, Spotify på øret via blåtann… Det er mange apper og aktiviteter som «spiser» batteriet, men med Samsung S10 kan du trygt bruke telefonen hele dagen på jobb og så dra på trening eller fest uten å bekymre deg for batteriet.

5. Smartere lading

Hvor mange ladere tar du med deg på reise? Med Samsungs ladeteknologi legger du smartklokka eller kompisens telefon oppå din og lader. Du trenger bare én lader på tur!

6. Sjarmen med skjermen

Større og bedre skjerm er ikke bare kjekt å ha når barna skal se film på vei hjem fra trening. Med Samsung S10 er skjermen blitt så god at det fungerer bra å delta i Skype- og andre videomøter på mobiltelefonen. Og på samme måte som et bedre kamera øker mobiltelefonens betydning for profesjonell dokumentasjon og rapportering, vil en bedre skjerm forbedre mulighetene til å studere de samme bildene.

Ønsker du å snakke med din kontakt i Techstep om hvilke mobiltelefoner og plattformer dere bør tilby til kollegene? 

Ta kontakt i dag!