Samsungs nye toppmodeller i Galaxy S20-serien åpner nye muligheter for profesjonell mobilbruk. Med Techsteps Flow-modell kan din bedrift utforske disse mulighetene på en effektiv, sikker og rimelig måte.

 

11. februar 2020 lanserte Samsung sine første toppmodeller i det nye tiåret, Galaxy S20. Den såkalte Enterprise-modellen i denne serien, Galaxy 20S+ blir hovedmodellen for bedriftsmarkedet i Norge, og den blir da naturligvis en del av Techsteps totalløsning Flow.

Flow er – kort fortalt – en fullt ut outsourcet drift og forvalting av mobiltelefoner, oppdatering av operativsystem, apper, abonnement og sikkerhet. Her inngår finansiering, forsikring, vedlikehold og utskifting av enhetene. Vi konfigurerer enhetene, oppdaterer OS og apper og håndterer mobilsikkerheten. Løsningen inneholder også egen skytjeneste for selvbetjening av abonnement, policykontroll og servicehåndtering. Med en fast månedlig pris per bruker blir det enkelt å håndtere for både IT og HR i større virksomheter.

New call-to-action

Variert og attraktivt utvalg av mobiltelefoner

For at dette skal være både attraktivt for ansatte og hensiktsmessig for arbeidsgiver, er det noen viktige forutsetninger som må være på plass. Her scorer Samsung veldig høyt. Ingen andre kan for eksempel tilby et slikt utvalg i modeller til bedriftsmarkedet, fra enklere modeller til de mest sofistikerte som Galaxy S20 og robuste modeller – såkalte «rugged devices». Utvalget gjør det enkelt å kombinere bedriftens økonomiske og funksjonelle behov med de ansattes personlige preferanser. 

Samsung har dessuten en enkel måte å skifte fra andre mobilmerker, Samsung Smart Switch: Med en kabel mellom gammel og ny telefon tar du med deg alt av kontakter, e-post og apper – så sant de tilbys i Android. Dette er en løsning som har vist seg å bety mye for faktisk og opplevd byttekostnad.

Fordeler som frister

Samsung sier at tre verdier skal gjennomsyre deres mobilopplevelse: Den skal være fleksibel, innovativ og sikker. Når vi ser hvordan Samsungs telefoner og støttesystemer fungerer i praksis, kan vi trygt fastslå at dette er mer enn luftig markedsføring.  

Spesielt i yrker knyttet til transport, helse og håndverk – men også tradisjonelle «kontoryrker» – ser vi at bruken av apper har betydd utrolig mye for både effektivitet, kvalitet og trivsel. Her er fire eksempler på områder hvor den nye telefonen åpner nye muligheter for profesjonell bruk:

 1. Profesjonelt kamera
  Nå kan du ta bilder og videoer med profesjonell kvalitet, med avstandsmåling og helt nye muligheter til å zoome og bruke kameraet i svakt lys. Med 8K video kan du filme med svært høy oppløsning og ta ut skarpe stillbilder. Likevel er kameraet enkelt å bruke, takket være kraftig AI. Dette har praktisk nytte for alt fra håndverkere til inspektører og helsepersonell

 2. Klar for 5G
  Når teleoperatørene i 2020 bygger ut 5G-nettverket vil datatrafikken i mobilnettet bli dramatisk mye raskere enn med dagens 4G. Galaxy S20-modellene er alle klare for farten i 5G, og tar du deg en ferietur til utenlandske storbymetropoler hvor de har 5G kan du få en smaksprøve på hva vi har i vente.

 3. Raskere og mer effektiv
  Galaxy S20-modellene er utstyrt med de kraftigste og raskeste prosessorene noen gang, med programvare som bidrar til fartsopplevelsen.

 4. Større batterikapasitet
  Galaxy S20-modellene har store batterier. Samtidig er både lagringsmedier og prosessor mer effektive, slik at strømforbruket reduseres ytterligere. I tillegg kommer Samsungs nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50 prosent.

Effektive og sikre løsninger

Men Samsungs styrke handler om langt mer enn modeller som gjør dine ansatte fornøyde. Ingen større virksomheter i dag bør tilby sine ansatte mobiltelefoner (og abonnement) uten at de samtidig tilpasser enhetene, har kontroll på dem mens de er i bruk, oppdaterer OS og programvare og ivaretar sikkerheten. Dette er blant de viktigste egenskapene ved Mobile Device Management (MDM).

Her tilbyr Samsung det vi mener er markedets ledende løsninger for Android-enheter. Særlig Knox Configure, EFota og sikkerheten gjennom Knox er veldig sterk. Dette er navn på tjenester knyttet til henholdsvis utrulling, drift og sikkerhet.

Enkelt for bedriften, komplisert i maskinrommet

Det som er enkelt for både bedrift og den ansatte, er gjerne mer komplisert på bakrommet. Finansiering, forsikring, utrulling, konfigurasjoner, oppdateringer, support og livssyklushåndtering av utstyret er sju ulike eksempler på oppgaver som alle krever en stødig partner.

Kompetanse om hvordan man får til en slik leveranse, er sentralt for at kunden skal få en sømløs og sikker mobilopplevelse. Hos oss handler det om å sette sammen markedets beste løsninger – og så få disse til å spille på lag.

Det er dette som ligger i Flow. La oss også legge til at Flow inkluderer EcoSafe, som innebærer sikker sletting og miljøhåndtering av mobiltelefoner når de skal videreselges eller materialgjenvinnes.

Vi kan vise hvordan

Interessert i å se og høre hvordan Galaxy S20+ (eller andre modeller) og Android kan fungere i din virksomhet? Ta kontakt med oss i dag!

Mer som Samsung