Å gi dine ansatte tilgang til markedets mest attraktive mobiltelefoner trenger ikke være en stor investering. Enkel, effektiv og sikker drifting av apper, operativsystemer og fysiske enheter behøver ikke bety merarbeid for IT-avdelingen. Det finnes smartere løsninger.

 

Slik leverer vi mobilitet til private og offentlige bedrifter

Det som er enkelt for både bedrift og den ansatte, er mer komplisert på bakrommet. Finansiering, forsikring, utrulling, konfigurasjoner, oppdateringer, support og livssyklushåndtering av utstyret er sju ulike eksempler på oppgaver som alle krever en stødig partner.

Kompetanse om hvordan mann får til en slik leveranse, er sentralt for at kunden skal få en sømløs og sikker mobilopplevelse. Hos oss handler det om å sette sammen markedets beste løsninger – og så få disse til å spille på lag.

Samsung

Pris, modeller og skreddersøm

Mange av våre kunder velger å tilby sine ansatte mobiltelefoner fra Samsung. Både i proff- og privatmarkedet har Samsung fått en solid stilling, ikke minst på grunn av fremragende produkter og et bredt utvalg av modeller i alle prisklasser.

I nettbutikken som vi setter opp for kundene våre, kan den ansatte selv velge blant ulike modeller som arbeidsgiver ønsker å tilby. Arbeidsgiver setter gjerne en standard månedlig pris som de dekker, og så kan den ansatte selv velge dyrere modeller dersom de ønsker – og vi ordner datafil for nettolønnstrekk levert rett til bedriften.

Vi i Techstep liker imidlertid Samsung av langt flere årsaker enn kvalitet, pris og modellutvalget. En viktig grunn er deres Enterprise Edition-modeller og tre sentrale fordeler som følger med modellene:

 • To års garantert tilgjengelighet for modellene i utvalget

 • Fire år med sikkerhetsoppdateringer

 • Lisenser på Knox Configure og E-FOTA on MDM

the_control_is_yours

Veien til full kontroll og gode brukeropplevelser

Dette er veldig gode nyheter for både private og offentlige arbeidsgivere. Spørsmålet vi stiller, er om ikke alle bedrifter hvor ansatte bruker mobiltelefonen i jobben, bør ta grep for en sikrere og mer effektiv håndtering av utstyr, operativsystemer og apper? Når vi svarer «ja» på dette retoriske spørsmålet, handler det både om muligheter og trusler.

Med Samsung Enterprise Edition-modellene* får bedriften tilgang til en svært effektiv og robust kontroll. Her er ni forbedringer bedriften din kan oppnå ved å velge Samsung:

 1. Standardisér på modeller som lever lenge

  Samsung garanterer at alle modeller vil være tilgjengelig i minst to år fra lanseringstidspunktet. Dette er viktig for bedrifter som ønsker et enhetlig utvalg av modeller, særlig dersom bedriften er i vekst.

 2. Skreddersy mobilen til behovet

  Med Samsung Configure kan vi i Techstep sette opp de ansattes mobiltelefoner til bedriftens, og til hver enkelt ansattes unike behov. Dette kan vi gjøre uten engang å pakke ut enhetene. Med Knox Configure kan du også tilpasse enhetene slik at de er skreddersydd til hvert bruksområde.

 3. Ta styringen over bedriftens mobiltelefoner

  Å administrere et stort antall enheter med forskjellige OS-versjoner og kompatibilitet er ikke noe problem, takket være E-FOTA (Enterprise Firmware-Over-The-Air). Du trenger ikke en IT-avdeling til dette; vi leverer denne administrasjonen som en tjeneste.

 4. Ha et fornuftig skille mellom jobb og privatliv

  Med Samsungs løsninger kan vi lage et sikkert og brukervennlig oppsett for privat og profesjonell bruk av telefonen, slik at bedriftens data alltid er sikret mot omverden. Sikkerheten er alltid i høysete takket være Samsung og Google sitt samarbeid om det nye Android Enterprise-konseptet. Dette er skreddersydd for sikkerhet, brukervennlighet og avanserte tjenester som forenklet pålogging (Singel Sign On).

  ready_to_work
 5. Oppdater OS-versjoner selektivt

  Mange av våre kunder bruker veldig spesialiserte apper. Det er viktig at disse fungerer også når operativsystemet oppdateres. Vi gjennomfører sjekken og oppdaterer operativsystemet når alt er klart med bruk av E-FOTA.

 6. Forsikre dere om at obligatoriske oppdateringer blir gjort av alle

  Vi har alltid mange unnskyldninger for å utsette en oppdatering på telefonen, men oppdateringer kan være kritiske for bedriftens data. Uten at den enkelte er involvert, kan vi eksternt kontrollere og rulle ut obligatoriske oppdateringer.

 7. Velg sikkerhet som ligger i front

  Gartner har igjen og igjen rangert Samsung Knox som den sikreste mobile plattformen. Knox-sikkerhet er innebygd i både programvare og maskinvare i alle Samsung Galaxy Enterprise Editions-modeller.

 8. Tenk sikkerhet i hele enhetens levetid

  De fleste bytter telefon etter to eller tre år. Med Samsungs Enterprise Edition-modeller får bedriften fire års kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer med på kjøpet. Dette er betydelig lengre tid enn vanlig.

 9. Gå for bærekraftig livssyklus

  Vi tar på alvor at mobiltelefoner og nettbrett inneholder metaller og legeringer som bør håndteres riktig. Vi gir også enhetene et nytt liv når det er mulig, med sikker sletting og videresalg som kommer kunden til gode.

Når dere velger Samsungs Enterprise Edition-modeller med Flow fra Techstep, får dere en sikker, enkel og effektiv mobil hverdag for hele bedriften – ansatte, IT-avdeling og økonomiavdeling. 

* Samsung har inkludert fire modeller i Enterprise Edition. Det er flaggskipet Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy 8A, Galaxy A40 og Galaxy XCover 4s – telefonen for de tøffe forholdene. Tidlig i 2020 kommer enda flere modeller til å komme som Enterprise Edition.

Kontakt oss