Løsninger for den mobile arbeidsplass

 

Er dine ansatte ofte på farten? 80% av alle arbeidstakere er ikke tilknyttet en fast arbeidsplass. Techstep brenner for at alle kan utføre jobben sin med moderne og effektive arbeidsverktøy -  uavhengig av tid og sted.

Rådgivning, verktøy og support for mobile arbeidsprosesser 

Alle kan ikke sitte på kontoret hele tiden. For at Norge skal gå rundt, må noen opp i en høyspentmast, inn i en cockpit eller ned i en grøft – kort sagt bort fra pulten og ut i den virkelige verden der jobbene gjøres.

Noen steder innebærer det at de ansatte nærmest stiller klokka 20 år tilbake, til en tid da datamaskiner var stasjonære og mobiltelefoner dumme. Mange bedrifter sliter nemlig med å sette opp utstyr på en måte som gjør det sikkert å la applikasjoner kommunisere og integrere seg mot organisasjonens interne systemer når det skjer fra enheter som befinner seg utenfor selskapets egen brannmur. 

Dette er noe av det mest sentrale vi bistår våre kunder med. I Techstep vet vi hva som kreves av maskinvare, programvare og arbeidsprosesser for at de ansatte skal kunne jobbe smartere og mer digitalt – og vi leverer det til kundene på bransjeledende vis.

Utstyr og løsninger som tåler en støyt

Det finnes tusener av grep som gjør det enklere, hurtigere og mer digitalt å jobbe i felt, uansett bransje. Men i situasjoner hvor spader, spett eller sveisebrennere er vanligere verktøy enn smarttelefoner, kan ingen vente at arbeidsfolk skal bytte til silkehansker når IKT-utstyret skal håndteres.

Noen tror derfor at slike omgivelser krever «rugged» utstyr – enheter med litt ekstra «padding» eller støtsikker utforming. Av uklare årsaker har disse imidlertid proprietære, fremmede operativsystemer og grensesnitt som det er umulig eller svært arbeidskrevende å integrere med bedriftens øvrige systemer – de mangler rett og slett det rikholdige universet av nyttige apper som er åpent for iPhone og iPad.

Der arbeidsprosessene ikke kan tilpasses teknologien, må naturligvis verktøyene tilpasses til oppgavene. Men ofte gir ikke den påståtte «rugged»-biten i spesialutformede enheter den ønskede merverdien. Ingen andre sammenlignbare produkter kan skilte med et bredere spekter av tilleggsutstyr enn iPhone og iPad, og de kan derfor tilpasses de utroligste behov. Må arbeidsverktøyet deres være støvsikkert? Skuddsikkert? Skjermet mot elektromagnetisk stråling? Vanntett, eller i stand til å kunne motstå en eksplosjon? Techstep kjenner mulighetene og universet av leverandører godt. Vi har jobbet sammen med kunder for å optimalisere arbeidsprosesser og utstyrstyper i et bredt spekter av bransjer, og har bidratt til løsninger som i flere tilfeller har gitt besparelser på mange millioner kroner – i noen tilfeller milliarder.

Les om Apple as a Service

Effektiv administrasjon

I noen yrker kan det være langt fra hovedkontoret til dit jobben gjøres. Med løsninger som Flow og Origo fra Techstep, kan IT-avdelingen likevel ha servicenivået og kontrollen som er nødvendig for å trygge sikkerheten til både bedrift og ansatte.

Flow inneholder både hardware, software, policy og ettermarkedstjenester, som gjør at bedrifter kan realisere kostnads- og driftsfordeler umiddelbart. Origo digitaliserer bedriftens prosesser og innkjøp gjennom en tjenesteplattform som gir både bedrifter og brukere kontroll gjennom hele den mobile livssyklusen.

Til sammen gir dette bedriften full kontroll over mobiltelefoner og nettbrett, samtidig som dere reduserer både administrasjon og kostnader ved kjøp av mobilutstyr, tilbehør og abonnementsstyring. Alt dette kan dessuten leveres gjennom et helhetlig tjenestekonsept, komplett med alle komponentene bedriften behøver for å anskaffe og administrere Apple-utstyr, enten det er iPhone, iPad og Mac.

Les mer om Flow

Applikasjoner og rådgivning

Det finnes flere tusen apper på markedet, mange av dem med egenskaper som kan hjelpe nettopp din bedrift eller effektivisere akkurat dine prosesser – og hver eneste uke lanseres det nye. I Techstep har vi ikke bare eksperter med inngående kjennskap til et utall apper og appleverandører, vi har også verktøyene som gjør det enkelt å sende ut ferdig klargjorte apper på de ansattes enheter.

Nå kan de ansatte dessuten slippe å legge inn lange servernavn eller gjøre tungvinte pålogginger. Med såkalt «single sign-on» settes dette opp én gang for alle når de mottar sin enhet, deretter benyttes Techsteps løsning til å distribuere apper til alle de ansatte som behøver dem. Dette gjelder både apper fra det åpne markedet og apper som skreddersys for organisasjonen – får du mange rare spørsmål fra leverandører eller app-utviklere, kan Techstep hjelpe deg med å få gjort ting på den enkleste og mest hensiktsmessige måten.

Kontakt oss så hjelper vi deg i gang

Autho_Ent-Res_EMEIA_2ln_111416

Apple in Business

Techstep leverer et helhetlig Apple som en tjeneste konsept som inkluderer de komponentene du trenger for enklere kjøpe og administrere bedriftens iPhone, iPad og Mac.

Les mer
Kundehistorie

De som bygger landet – med Flow og Origo

Mesta har bygd og drevet kritisk infrastruktur i Norge i over 200 år, og for å ruste seg for neste kapittel har selskapet nå utstyrt sine ansatte med iPhone, iPad og ulikt mobilt utstyr. Techstep vant nylig en toårig kontrakt med Mesta verdt litt over 10 millioner kroner, og vi bistår nå selskapet med både å løfte digitaliseringsarbeidet og håndtere livsløpet på disse enhetene gjennom våre plattformer Flow og Origo Business Cloud.

Les hele saken i vår blogg
Kundehistorie

Flyselskap holder seg i luften med Techstep

Tenk deg et flyselskap som erstatter 66 kilo manualer med løsninger på nettbrett. Ved å digitalisere dokumenthåndteringen ble prosessene langt mere effektive, samtidig som de sparte millioner i drivstoff.

Les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby av løsninger for din bedrift ?

Ta kontakt med oss i dag så kan vi presentere våre løsninger.