Løsninger for den mobile arbeidsplass

 

80% av alle arbeidstagere er ikke tilknyttet en fast arbeidsplass. Techstep brenner for at alle kan utføre jobben sin med moderne og effektive arbeidsverktøy -  uavhengig av tid og sted.

Rådgivning, verktøy og support for mobile arbeidsprosesser 

Techstep leverer komplette løsninger innen mobil IT og kontaktsenter til det skandinaviske markedet. Vi har solid erfaring med å levere løsninger for den mobile arbeidsplass til blant annet luftfart, transportbransjen, logistikk, entreprenører og alle som er opptatt av å forbedre sine arbeidsprosesser. Vi tilbyr løsninger innen enterprise mobility management (EMM), applikasjoner og rådgivning, hardware, teknisk service og support tjenester.
Kundehistorie

De som bygger landet med Flow og Origo

Mesta har bygd og drevet kritisk infrastruktur  i Norge i over 200 år og for å ruste seg for nest kapittel har selskapet nå utstyrt sine ansatte med iPhone, iPad og ulikt mobilt utstyr. Techstep skal bistå Mesta med å løfte digitaliseringsarbeidet og håndtere livsløpet på disse enhetene gjennom våre plattformer Flow og Origo Business Cloud.

Les hele historien
Kundehistorie

Med alt på ett brett

Vy buss har vært gjennom en prosess som skal forbedre arbeidsflyten, gi dem direkte tilgang til flere interne systemer og åpne for mer digitalisert kommunikasjon i selskapet.

Les historien om Vy
Kundehistorie

Fremtidens mobile arbeidsplass

Hør It-sjefen i Usbl fortelle hvorfor og hvordan de gikk frem for å gjøre virksomheten mer effektiv gjennom brukervennlig mobilitet.

Se intervjuet med Usbl
Kundehistorie

Flyselskap holder seg i luften med Techstep

Tenk deg et flyselskap som erstatter 66 kilo manualer med løsninger på nettbrett. Ved å digitalisere dokumenthåndteringen ble prosessene langt mere effektive, samtidig som de sparte millioner i drivstoff.

Les mer

Digitalisering av mobile arbeidsprosesser

Automatiser og digitaliser arbeidsprosesser for å høste fordeler av mobile verktøy. Våre kunnskapsrike rådgivere bygger den løsningen som passer best for deg. Kontakt oss for et gratis og uforpliktende møte.

Les mer

Enterprise Mobility Management

EMM er en sentral komponent for å kunne rulle ut, administrere, sikre og ta tilbake mobilt utstyr. Alle oppdateringer og kontroll skjer fjernstyrt, og eliminerer dermed behov for fysisk involvering av IT-avdelingen.

Les mer

Flow by Techstep

Flow fra Techstep er et helhetlig mobil-som-en-tjeneste-konsept. Flow gir bedriften bedre kontroll og oversikt, mindre administrasjon, enkel budsjettering og økt likviditet, sikker håndtering av data og utstyr gjennom hele livssyklusen og realisering av restverdier. Den ansatte vil oppleve økt valgfrihet, full oversikt/kontroll og mulighet til å bli selvbetjente.

Les mer

Origo Business Cloud

Få kontroll over mobiltelefoner og nettbrett mens du reduserer både administrasjonen og kostnadene ved kjøp av mobilvare, tilbehør og abonnementsstyring. 

Les mer

Autho_Ent-Res_EMEIA_2ln_111416

Apple in Business

Techstep leverer et helhetlig Apple som en tjeneste konsept som inkluderer de komponentene du trenger for enklere kjøpe og administrere bedriftens iPhone, iPad og Mac.

Les mer

Applikasjoner og rådgivning

Opplever du det som vanskelig å forstå hvordan du skal finne rett app eller synes det er mye jobb eller vanskelig å få sendt ut alle appene til alle ansatte? Techstep bistår med å sende ut ferdig klargjorte apps så slipper du å legge inn lange servernavn eller pålogginger, nå trenger du bare å gjøre dette en gang. Såkalt Singel Sign On. Techstep distribuerer alle apps til dine enheter i Mobilkiosk.

Får du mange rare spørsmål fra leverandører eller app-utviklere så kan vi hjelpe deg med å få gjort ting på enklest måte for deg og dine ansatte/brukere.

Kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får kjeden en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, sosiale medier, tekstmeldinger eller chat – uavhengig av geografi.

Les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby av løsninger for din bedrift ?

Ta kontakt med oss i dag så kan vi presentere våre løsninger.