Lær mer om FLOW

Techstep Flow er et smart konsept som gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for organisasjonen å håndtere vår tids vanligste arbeidsverktøy - de mobile enhetene. Flow gir bedre sikkerhet, mer fornøyde ansatte og mer fleksibilitet for bedriften gjennom hele produktets livssyklus, samtidig som modellen sikrer en mer bærekraftig forvaltning av utstyret. Se hvordan i disse videoene:

Livssyklus

Hva mener vi med «livssyklus» for en mobil enhet, hvordan styrker det sikkerheten, og hvorfor er det viktig?

Mobil som en tjeneste

Flow betyr at bedriften kan slutte å kjøpe mobilt utstyr til de ansatte, og heller anskaffe enhetene som en tjeneste. Dette gir bedriften lavere kostnader og bedre kontroll.

Bærekraft

Flow hjelper din bedrift til å kutte kostnader, redusere ressursforbruk og resirkulere utstyr. Det er mer bærekraftig for miljøet og lønner seg bedre for bedriften.

Hardware policy og lønnstrekk

Med en «Hardware policy» definerer bedriften et prisnivå for de ansattes mobile arbeidsverktøy. Lønnstrekksmodellen gjør at de ansatte likevel kan ha frihet å velge selv.

Vil du lære mer om vår tjeneste Flow?

Kontakt oss for å diskutere fordelene ved Flow

Ta kontakt med oss i Techstep for å diskutere hvordan vi konkret kan bistå deg med å hente ut fordelene ved å anskaffe mobilt utstyr som en tjeneste.