Teknologi med pasienten i fokus

Da pandemien stengte Norge den 12. mars, måtte Volvat Medisinske Senter stenge 60 prosent av virksomheten og innføre strenge restriksjoner for den resterende delen av virksomheten. Innledningsvis gjorde smittefrykt at pasientene ikke ønsket å komme til kontoret, og da måtte legene ta i bruk digitale virkemidler for å sikre at publikum fortsatt fikk helsehjelp når behovet var der.

Volvat og Techstep-1

 

Mer tid til pasientene

Hos Techstep mener vi at teknologi kan bringe sykepleiere og leger fysisk nærmere sine pasienter og gjenopprette nærheten til pasienten. Med moderne, mobile verktøy, godkjente spesialiserte apper, og sikre pasientjournaler lett tilgjengelig, ønsker vi å styrke kvalitetsomsorg, fjerne menneskelige feil fra høyhastighets beslutninger, og skape mer tid til å kunne ta vare på folk.

Ønsker du et vi skal hjelpe ditt foretak, avdeling eller klinikk?

Flow by Techstep.

Om man har 100 eller 10 000 mobiler trenger ikke IT-avdelingen å belastes ytterligere. Flow fra Techstep er et helhetlig mobil-som-en-tjeneste-konsept som inkluderer de komponentene du trenger for å enklere kjøpe og administrere bedriftens mobiler og nettbrett. Du får også redusert helseforetakets kostnader forbundet med mobilkjøp og bruk, og i tillegg økt sikkerhet rundt håndtering av utstyr, samt miljøgevinster.

Les mer

Origo Business Cloud

Få kontroll over mobiltelefoner og nettbrett mens du reduserer både administrasjonen og kostnadene ved kjøp av mobilvare, tilbehør og abonnementsstyring.

For alle helse- og omsorgsarbeidere er det viktig å ha riktig verktøy tilgjengelig og med seg i møte med pasienten – det gir effektivitet og trygghet for alle parter. Techstep har gjennom mange år samarbeidet med de viktigste miljøene i Helse-Norge, og vi er derfor en naturlig samarbeidspartner for alle som vil utruste sine ansatte med riktig utstyr og sikre, digitale prosesser.

Les mer

Beredskapsløsninger

Vi tilbyr skybaserte kontaktsenterløsninger med tale og chat, samt avanserte varslingstjenester for katastrofe- og beredskapsmeldinger – uavhengig om mobilen er eid av helseforetaket eller ikke. 

Sikker tale og meldinger

Techstep tilbyr en rekke høysikkerhetsprodukter som muliggjør kryptert, sikker tale og meldingsutveksling mellom helsepersonell – uansett hvor de måtte befinne seg.

Les mer om Blackberry Messenger - sikker kommunikasjon

Les mer SecuSUITE

Enterprise Mobility Management

EMM er en sentral komponent for å kunne rulle ut, administrere, sikre og ta tilbake mobilt utstyr. Alle oppdateringer og kontroll skjer fjernstyrt, og eliminerer dermed behov for fysisk involvering av IT-avdelingen.

Les mer

Partnere

Techstep er nær partner av Apple, noe som gir våre kunder tilgang til ressurser og kunnskap rundt mobil helse fra verdensledende eksperter og helseinstitusjoner verden over. 

Vi er også tett knyttet med applikasjonsutviklere som for eksempel Imatis. 

Techstep og Dignio

Norges fremste leverandør av mobilitetsløsninger har signert samarbeidsavtale med en av landets hurtigst voksende aktører innen helseteknologi. Samarbeidet legger til rette for at digital hjemmeoppfølging kan gi trygge og gode pasientopplevelser for enda flere.

Til Dignios nettsider

Les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby av løsninger for ditt helseforetak?

Ta kontakt med oss i dag så kan vi presentere våre løsninger.