Mer tid til pasientene

Rett informasjon og samhandling til rett tid redder liv,
og gjør arbeidssituasjonen for helsepersonell mer effektiv

Teknologi med pasienten i fokus

Hos Techstep mener vi at teknologi kan bringe sykepleiere og leger fysisk nærmere sine pasienter og gjenopprette nærheten til pasienten. Med moderne, mobile verktøy, godkjente spesialiserte apper, og sikre pasientjournaler lett tilgjengelig, ønsker vi å styrke kvalitetsomsorg, fjerne menneskelige feil fra høyhastighets beslutninger, og skape mer tid til å kunne ta vare på folk.

Ønsker du et vi skal hjelpe ditt foretak, avdeling eller klinikk?

Flow by Techstep.

Om man har 100 eller 10 000 mobiler trenger ikke IT-avdelingen å belastes ytterligere. Flow fra Techstep er et helhetlig mobil-som-en-tjeneste-konsept som inkluderer de komponentene du trenger for å enklere kjøpe og administrere bedriftens mobiler og nettbrett. Du får også redusert bedriftens kostnader forbundet med mobilkjøp og bruk, og i tillegg økt sikkerhet rundt håndtering av utstyr, samt miljøgevinster.

Les mer

Origo Business Cloud

Få kontroll over mobiltelefoner og nettbrett mens du reduserer både administrasjonen og kostnadene ved kjøp av mobilvare, tilbehør og abonnementsstyring. 

Les mer

Beredskapsløsninger

Vi tilbyr skybaserte kontaktsenterløsninger med tale og chat, samt avanserte varslingstjenester for katastrofe- og beredskapsmeldinger – uavhengig om mobilen er eid av helseforetaket eller ikke. 

Sikker tale og meldinger

Techstep tilbyr en rekke høysikkerhetsprodukter som muliggjør kryptert, sikker tale og meldingsutveksling mellom helsepersonell – uansett hvor de måtte befinne seg.

Les mer SecuSuite

BlackBerry Messenger

BBM® Enterprise tilbyr tale, video og gruppechat på enhver enhet, som smarttelefoner og datamaskiner. BBM Enterprise beskytter data med ende-til-ende-kryptering i kommunikasjon og kryptert lagring og virker på Android, iOS, BlackBerry 10, Windows og macOS.

Les mer

Enterprise Mobility Management

EMM er en sentral komponent for å kunne rulle ut, administrere, sikre og ta tilbake mobilt utstyr. Alle oppdateringer og kontroll skjer fjernstyrt, og eliminerer dermed behov for fysisk involvering av IT-avdelingen.

Les mer

Partnere

Techstep er nær partner av Apple, noe som gir våre kunder tilgang til ressurser og kunnskap rundt mobil helse fra verdensledende eksperter og helseinstitusjoner verden over. 

Vi er også tett knyttet med applikasjonsutviklere som Imatis og Dignio. 

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby av løsninger for ditt helseforetak?

Ta kontakt med oss i dag så kan vi presentere våre løsninger.