Kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får bedriften en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, sosiale medier, tekstmeldinger eller chat. Dette håndteres uavhengig av geografi. 

Zisson

Zisson kontaktsenter og sentralbord er kjent for enkle og fleksible kommunikasjons-muligheter som støtter både innkommende og utgående kundedialog. De har en 100% skybasert løsning, med alt på ett sted. Ved å samle telefoni, chat, SMS, e-post og sosiale medier på samme plattform, får du dine kunder til å føle seg hørt! 

Puzzel

Dagens kunder er på nett det meste av tiden og forventer tjenester som er personlige, relevante og tilgjengelige med et tastetrykk. Puzzels omni-kanale skybaserte kontaktsenterløsning fører sammen alle de elementene som skal til for at tusenvis av brukere skal kunne levere sømløs, brukervennlig kundeservice når som helst, hvor som helst, i hvilken som helst kanal, fra hvilken som helst enhet. Puzzels CCaaS-løsning er skalerbar, rask å rulle ut og integrerbar med praktisk talt all eksisterende teknologi du måtte bruke i kontaktsentret ditt eller i mobilstrategien din.

Mobilt bedriftsnett

Mobilt Bedriftsnett fra Telenor er en tjeneste som hjelper bedriften din med å yte bedre service mot kunder og samarbeidspartnere, i tillegg til bedre samhandling internt. Mobilt Bedriftsnett gjør det mulig for de ansatte å besvare innkommende anrop, der de er. Ved hjelp av en app kan de ansatte enkelt styre sin egen tilgjengelighet og få oversikt over sine kollegaers status.

Techstep leverer, drifter og supporterer Mobilt Bedriftsnett for din bedrift.

Drift og support


IT-avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen? Er utfordringen kostbar, sliter du med å ansette kvalifiserte ansatte, har IT-verktøy blitt mer sammensatt, eller ...? Techstep tilbyr løsningen som er riktig for din organisasjon.

Les mer

Kontaktsenter- og sentralbordløsning med fremtidens teknologi.

Vi hjelper deg med å finne rette løsning for din arbeidsplass. Kontakt oss for mer informasjon.