Fra strategier og ambisjoner til løsninger og implementering

Nå som smarttelefonene helt har fortrengt de «gammeldagse» jobbtelefonene og næringslivet betrakter nettbrett som moden teknologi, er stadig flere bedrifter i gang med å utforske hvor effektiviserende mobilverktøy kan være. Men forsvarlig forvaltning av hundre- eller tusenvis av mobile enheter er svært krevende. Gartner kaller dette viktige fagfeltet for MMS («Managed Mobility Services»), og Techstep er blant Nordens førende aktører på området.

Working mobile


Nå er gode råd nære

Mange bedrifter har gode, klare tanker og strategier for hvordan digitale prosesser og mobile verktøy bør transformere virksomheten deres fremover. Andre har ambisjoner for hvor de vil, men mangler oversikten over verktøyene og løsningene som kan bringe dem dit. 

Techsteps rådgivningsmiljø er overbevist om at vi alltid kan hjelpe alle, men ikke alltid med de samme løsningene. Vi har derfor utviklet metoder for å kartlegge kundens digitale modenhet slik at vi kan vite hvor og hvordan vi kan bistå.

Uansett om bedriften bare så vidt har begynt å utstyre sine ansatte med smarttelefoner eller om dere allerede har gjort mobile enheter til et sentralt arbeidsverktøy – vi har kompetansen og erfaringen som skal til for at bedriften kan gjøre virkelighet ut av sine strategier, ambisjoner og mål for digitalisering. Det gjelder uansett om dere skal bygge en boreplattform, skape en enklere hverdag for 7.000 bussjåfører eller gjøre noe verden ikke tidligere har sett.

Les mer om våre Advisory Services her

Èn løsning styrer alt

Det er én sak å få mobile enheter ut i hendene på de ansatte, noe helt annet er å få funksjoner, apper og verktøy ut på enhetene. Platform Management er effektive løsninger som gir bedriften full kontroll med identitetshåndteringen, evne til å sikre at tilgangsnivåene både for individuelle brukere og ulike grupper er oppdatert til enhver tid, og verktøy til å påse at alle enheter alltid kjører riktig versjon av apper og operativsystem. Det gir robust datasikkerhet for bedriften, solid personvern for de ansatte – og jevnt god nattesøvn for de som sitter med ansvaret.

Mange av Techsteps kunder og partnere fortalte om hvordan vi samarbeider for å skape fremtidens arbeidsliv på arrangementet Mobilitetsforum høsten 2020 – innleggene fra dette seminaret er fremdeles informative, inspirerende og tilgjengelig for en titt.

Et sentralt budskap er at alle de som velger Techstep som samarbeidspartner for Platform Management, er i godt selskap. Allerede ved utgangen av 2020 hadde vi rundt 200.000 mobile enheter under administrasjon for mer enn 500 bedrifter. Vi har bygget verktøy og tjenester som gjør dette sikkert, enkelt og effektivt, og innen utgangen av 2025 vil Techsteps løsninger administrere mer enn 1.000.000 enheter over hele Norden.

Les om Techsteps løsninger for Platform Management

Kunsten å håndtere tusen mobiler

Mange bedrifter frykter at det å innføre store mengder mobile verktøy vil kreve omfattende oppbemanning av apparatet som administrerer dem. Techsteps know-how, rutiner og verktøy rydder den bekymringen effektivt av veien: Uansett om virksomheten har 10 eller 10 000 mobile enheter, behøver ikke belastningen på IT-avdelingen å påvirkes.

Med Techsteps løsninger får de ansatte selvbetjent håndtering av service og reparasjoner, samt en egen kundeportal for anskaffelse av utstyr som selskapet har forhåndsgodkjent for bruk, komplett med anledning til eventuelt å oppgradere (mot et mellomlegg). Løsningene gir dessuten tilgang på både ekstra telefoner og swap-service etter behov.

Bedriften får full kontroll på mobilutgiftene, herunder også enkel finansiering av mobiltelefoner og tilbehør. Det hele er bygget opp i en tjeneste med en fast månedspris, hvilket gjør håndteringen av mobiltelefoner og tilbehør enkelt, pålitelig og rimelig for selskapet gjennom vår kundeportal. På toppen av alt dette forsterker Techstep din bedrifts miljøprofil gjennom vårt etablerte apparat for profesjonell håndtering av enheter uansett om man ønsker å bytte enhet eller om enheten har nådd «end of life».

Les mer om Techsteps løsninger for Asset Management.

 

IT-avd._lowjpg

Bruk mobilteknologi på en smart måte

Gode mobile løsninger er avgjørende for å tiltrekke seg og beholde de rette medarbeiderne. Det bidrar også til at de ansatte gjør en bedre jobb.
Hvis du lurer på hvorfor vi mener det, bør du lese vårt whitepaper som gir deg gode råd for hvordan du kan utnytte mobilteknologi på en smart måte.

Les mer i vårt whitepaper

Finn ut hvor digital moden dere er!

De mest foroverlente virksomhetene bruker mobile løsninger til å effektivisere produksjon, leveranser og kundeopplevelser. Vi har utviklet et rammeverk for å kartlegge mobil modenhet og gi råd om hva som er de beste neste stegene.

Vi tror at frihet til å velge verktøy, programvare og arbeidssted gjør folk mer tilfreds – og din virksomhet til en mer attraktiv arbeidsgiver.

Ta testen
https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5435996/Masterclass/Preview/MC21_Mobilitetsforum_788x442.jpg
Mobilitetsforum V1-1

Join the deskless revolution

Hvilke konkrete verktøy og metoder bør du ta i bruk for å forsvare IT-investeringer, få fornøyde ansatte og ivareta miljøet samt opprettholde datasikkerhet, personvern og oversikt gjennom hele livssyklusen for mobil teknologi? Se paneldebatter og diskusjoner blant næringslivsledere og hør hva de tenker om digitaliseringsbølgen vi er inne i nå. 

Vårt mobilitetsforum er over for denne gang. Men du kan fortsatt se opptaket. 

Se opptak av Mobilitetsforum 2021
X

Hør Usbl fortelle om hvordan de har effektivisert

Usbl er én aktør som har sett mulighetene sammen med Techstep og Samsung. Tidligere var mobiltelefon vurdert som et privilegium, forbeholdt ledere og folk med spesielle behov. Da de begynte å se den som et verktøy på linje med en PC, var veien kort til å hive ut kontortelefonene og innføre apper, nettbrett og prosesser som ga alle en enklere arbeidsdag, og bedriften store kostnadsbesparelser og høyere effektivitet. Her har teknologi og løsninger fra Samsung spilt en sentral rolle. I denne videoen forteller IT-sjef i Usbl James Bell Ocampo om hvordan bedriften gikk fra steinalderen til atomalderen på 2,5 år

Hør Usbl`s historie

Last ned rapport om mobil teknologi for bygg og anleggsbransjen

Kontakt oss

Vi hjelper deg å dra nytte av mobilteknologi hvor som helst, og når som helst.  La dine ansatte gjøre jobben på tvers av mobile enheter og lokasjoner med høy grad av sikkerhet og driftsstabilitet.