Mobilitetsforum 2020

 

Vi har nå lukket muligheten for å melde seg på til Mobiltetsforumet.
Har du spørsmål til pålogging eller andre spørsmål, send en e-post til vårt team,
så skal vi straks se på det. Fikk du ikke e-post med link til webinaret? Sjekk spam-filteret.
 
Hvis du ikke rakk å melde deg på, kan du få tilgang til opptak i etterkant. Send oss en e-post.
09.00

Fremtidens muligheter – er nærere enn du kanskje tror

Sammen med toppledere retter vi blikket fremover og ser på ulike forventninger til hvordan arbeidslivet vil bli nå fremover.

Intervjuer med toppledere fra DNB, DNV GL og Volvat Med Senter, undersøkelser, insights og inspirasjon.

10.00

Hva vil mobil digitalisering bety for din bedrift?

Økt kundetilfredshet og mer produktive ansatte. Konkurransekraft og effektivitet. Vi ser på effektene av at de ansatte får bruke smarte business apps på mobiler og nettbrett i arbeidshverdagen.

Video case studies og intervjuer med både Redningsselskapet og Volvat Medisinske Senter.  

10.30

Hvordan kommer jeg i gang?

Som alle prosjekter er det klare råd til en suksessfull utrulling og gjennomføring. Her får du konkrete ekspertråd og erfaringer fra de som har gått i forveien, slik at du kan høste fruktene raskere.

Gartners action plan, ekspertpanel, video case studies og intervjuer med USBL og Sporveien 

11.00

Parallellsesjoner/spor

For å kunne være mest mulig relevant, har vi satt opp 5 spor hvor du kan velge det som er mest interessant for deg. Velg mellom: Connectivity & Innovation, Security and managed UEM, Lifecycle management and logistics, Mobility Program Management. Les mer om sporene i fanen Spor.

11.45

Oppsummering

Key note med Silvija Seres – Hvordan kan vi rigge oss best organisatorisk for å møte fremtiden? 

Closing statements fra Techstep CEO Jens Haviken og Amund Hamre, nordisk sjef for Apple 

 

Velg ditt spor

Målet vårt er i å kunne tilby deg god opplevelse og utbytte av vårt Mobilitetsforum, og har derfor valgt å spisse noen temaer inn i ulike mobilitetsspor, slik at du kan velge ut det som er mest relevant for deg i din arbeidshverdag. Du rutes til dette temasporet mellom 11-11:45. 

Du får selvsagt tilgang til de andre sporene i etterkant, dersom det var flere temaer du ønsker å få med deg. 


Connectivity & Innovation
Høyere hastigheter, raskere respons og flere tilpasningsmuligheter i nettverket gjør at mange er spente på 5G. Til Mobilitetsforum kommer det eksperter som forteller hva vi har i vente og selskaper som viser hvordan de vil dra nytte av den nye teknologien. Dessuten vil vi gi Norden en demonstrasjon på helt fersk teknologi som kommer til å gi oss alle et helt nytt syn på brukergrensesnitt i det 21. århundret.

Passer for deg som fascineres av hvordan bedriften kan skape innovasjoner gjennom ny teknologi.
Sporet ledes av: Director of Product Innovation, John Olve Andersen, Techstep
Meld deg påSecurity and managed UEM.
«Hele verden» har nå vært et halvt år på hjemmekontor. Samtidig forlanger stadig flere arbeidere å få gjøre jobben sin der de er, på enheter som passer sted og oppgave, og med samme tilgang som på kontoret. På Mobilitetsforum vil eksperter fortelle hvilke krav alt dette stiller til en vellykket implementering av et Unified Endpoint Management system, og hvilke sikkerhetstiltak du må tenke på når du skal beskytte ALLE enhetene dine ansatte jobber på – i dag og i morgen.

Passer for deg som liker å vite mest mulig om sikkerhet og brukeradministrasjon.
Sporet ledes av: Director of Channel Sales, Martin Meintjes, Techstep
Meld deg på

Lifecycle management and logistics
Det er mange utfordringer når smarttelefoner og annet mobilt utstyr skal loses fra kjøp til avhending gjennom en organisasjon. Sikkerhet, personvern og økonomi må ivaretas underveis, og alt må skje effektivt og bærekraftig. Equinor vil snakke om hvordan de håndterer livssyklusen til utstyret som brukes av deres nær 30.000 ansatte i over 30 land, og Techsteps eksperter vil forklare megatrendene som gjør det så kraftfullt å kombinere programvare og maskinvare i én leveranse.

Passer for deg som er opptatt av at bedriften håndterer alt sitt mobile utstyr så effektivt som mulig. 
Sporet ledes av: VP Business Development, Tron Syversen, Techstep
Meld deg på

Mobility Program Management
Få bedrifter har klart å hente ut potensialet i smarttelefoner og annen mobil teknologi – det krever nemlig mye strategisk arbeid og nytenkning  for å komme dit. Dette sporet skal handle om mulighetene bedrifter har til å kombinere programvare, rutiner og endringsledelse for å gi organisasjonen et «nytt lag av intelligens». Vi ser også på hvordan man avgjør hvilken miks av sikkerhetsløsninger, produkter og tjenestealternativer som kreves for å etablere et fundament som gjør dette mulig.

Passer for deg som vil inspireres av hvilke muligheter mobil teknologi kan gi din bedrift.
Sporet ledes av: Director Consulting and Services, Martin Ronæs, Techstep
Meld deg på


High Security
Ifølge Gartner r det ikke lenger godt nok med kun en UEM-løsning for å beskytte interne ressurser og data mot stadig mer sofistikerte Cyberangrep, og Nasjonal sikkerhetsmyndighet sier at norsk næringsliv generelt har altfor svake rutiner og verktøy. Begge oppfordrer derfor bedrifter til å prioritere beredskap mot og rutiner for håndtering av slik kriminalitet, men mange sliter med å finne ut hvor de bør begynne. I dette sporet skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens kan bidra til å øke sikkerheten og styrke beredskapsarbeidet, slik at bedriften får beskyttelse på riktig nivå. Velkommen inn i fremtidens sikkerhetsløsninger!

Passer for deg som er opptatt av høysikkerhet og hvordan beskytte dine data mot Cyperangrep. 
Sporte ledes av: Head of High Security, Morten Holter, Techstep
Meld deg på

 

Om Mobilitetsforum 2020

Bli med når vi dykker ned i hvordan fremtidens arbeidsliv kan bli. Hva digitalisering av en bedrift virkelig kan bety, hvilke fantastiske forretningsmessige fordeler som ligger her, og hvordan man kommer i gang.   

På Mobilitetsforum vil du møte næringslivstopper og høre mer om deres syn på fremtidens arbeidsliv. Du vil lære hva andre kjente selskaper har gjort av mobil digitalisering, hva de har oppnådd, og hvilke tips de har for god gjennomføring av denne typen prosjekter.  

Det vil bli intervjuer, gjester i studio, paneldebatter og mange spennende innslag. I tillegg til hovedsesjonen vil vi arrangere break-out sessions hvor du kan velge hvilket område du ønsker å fordype deg i, enten det er teknisk eller forretningsmessig.  

Vi ønsker naturligvis din aktive deltagelse også, så forvent gode muligheter for interaktivitet, innspill og spørsmålstilling hvis du ønsker.  

Meld deg på nå.

 

Kari Bech Moen

Kari Bech-Moen

Konserndirektør People DNB

Kari Bech-Moen er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI og har i tillegg en mastergrad fra London Business School. Etter å ha jobbet 12 år i Telenor, mange av dem som leder, flyttet Bech-Moen til London og ble gründer av appen FamWeek.

Silvija Seres

Silvija Seres

CEO, LØRN.TECH

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Ruter, Det Norske Veritas og Norsk Rikstoto, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Klas Bendrik

Klas Bendrik

Chief Digital transformation Officer, DNV GL

Klas er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Göteborg, Sverige. Han har jobbet i flere bransjer med fokus på IT, digitalisering og forretningsutvikling samt hatt lederstillinger for ASSA ABOLOY, Volvo Cars og Gartner. Klas jobber nå som Chief Digital Transformation Officer i DNV GL. 

John Olve Andersen

John Olve Andersen

Direktør innovasjon, Techstep

Han har en MBA fra Handelshøyskolen i Stockholm, og er lidenskapelig opptatt av mobilitet og har jobbet som konsulent med mange store nasjonale og internasjonale kunder. Han er også en anerkjent foredragsholder, og vi mener han er Nordens beste på sitt fagfelt.

web_foredragere_336x330_v2

Per Helge Fagermoen

CEO, Volvat Medisinske Senter AS

Han har sin Master of Business fra universitetet i Queensland med fokus på forretningsadministrasjon og ledelse. Per Helge Fagermoen har jobbet flere år i Volvat der har han hatt ulike roller og funksjoner. Han er opptatt av informasjonsteknologi innenfor helsesektoren (HIT).

Samarbeidspartnere

Mobilitetsforum hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten våre generøse partnere. Vi takker så mye for hjelpen. 

Auth_Ent_Res_EMEIA_2ln_wht_101916

Samsung_Lettermark_WHITE_RGB 1C-horizontal-special
BlackBerry_Logo_White-(002).png_-small Lookout-White-1

 

logoWhite

 

 

 

Jens Haviken
"We help companies transform the capabilities of their workforce through deskless technology"

Mobilitetsforum

Jens Haviken inviterer til Mobilitetsforum

Fremtidens arbeidsplass er fleksibel og mobil, arbeid vil i større grad defineres av hva du gjør og ikke hvor du gjør det. Bli med når vi dykker ned i hvordan fremtidens arbeidsliv kan bli.

Redningsselskapet

Redningselskapet gjør en ekstremt viktig jobb. Med de rette verktøyene går jobben enklere og mer effektivt. Møt redningsselskapet den 22. oktober og hør hvordan de jobber digitalt med deres infoflyt.

Mobilitetsforum 2019

Vi var samlet med kunder og partnere hvor tema var personlig effektivitet og påvirkning av virksomhetens lønnsomhet og trivsel på jobb. Se et raskt innblikk fra fjorårets Mobilitetsforum på Soria Moria i Oslo.

Partnere

Vi samarbeider med markedets største og mest ledende leverandører av software og hardware.
Mobilitetsforum hadde ikke væ
rt mulig å gjennomføre uten våre generøse partnere. Vi takker så mye for hjelpen.