Om Techstep

Helping people do
a better job

Når dagene våre er fylt til randen med tette deadlines, salgsprosesser og strevsomme, oppgaver og rutiner – føler vi ikke alltid motivasjon eller inspirasjon til å få det beste ut av jobben vår. Systemene som burde gjort jobben vår lettere, blir mer som et hinder. Et hinder i veien for å ta igjen arbeid som hoper seg opp. Et hinder i veien for å nå målene våre. Til syvende og sist kommer det også i veien for å mestre og prestere i jobben. Når systemene er utdaterte og mister koblingen mellom hverandre, eller kommer til kort i en fleksibel arbeidshverdag, stjeler de tid, skaper frustrasjon og påvirker vår lønnsomhet.

I Techstep jobber vi målrettet mot å kombinere kraften og potensialet i mennesker med digitale forretningsverktøy som gjør underverker i en arbeidshverdag.

Uansett bransje, mener vi at det er bedre måter å løse opp knuter på. En løsning som vil gi dine ansatte mer gjennomføringsevne, og med ett enkelt klikk, gjøre det mulig for dem å gjøre jobben fortere, grundigere og ikke minst bedre. Er det ikke på tide å gjøre målene dine mer tilgjengelige og arbeidsmengden håndterbar? Er det ikke også på tide å hjelpe dine ansatte og lykkes, gjennom å gi dem de riktige verktøyene? 

Med mer enn ti års erfaring innen telecom, kommunikasjon og konsulenttjenester, er vi eksperter innen optimalisering. Vi leverer omfattende og oppdatert kunnskap innen forretningsprosesser og de løsningene du og dine ansatte måtte ønske. Vi leverer de digitale duppedingsene du elsker og softwaren du trenger, med sikkerhetsgraden du forventer. I tillegg får du full oversikt, kontroll og support, uansett hvor - og når du måtte trenge det. 

Making work mobile

Ledende i Norden på å skape mer digitale og mobile arbeidsplasser. Det er kort oppsummert hva vi ønsker at du skal forbinde med oss. Vi er sikre på at denne ambisjonen er innen rekkevidde. For, vi har menneskene og vi tilbyr et sett løsninger som løfter våre kunder til et nytt nivå.

Techstep har rundt 220 ansatte basert i Norge og Sverige, og betjener nær 6 000 kunder og 635 000 sluttbrukere på tvers av ulike næringer i privat og offentlig sektor. Selskapet er notert på Oslo Børs.

Les mer om Techstep ASA

Hvordan kan vi hjelpe deg? 

Fyll ut skjemaet så finner vi sammen den riktige løsningen for deg