Kontoret skal være smart sikkert og mobilt

Det mobile kontoret må være like brukervennlig og fleksibelt for de ansatte som det er kostnadseffektivt og sikkert for bedriften. Med Samsung produkter gjør Techstep det enkelt å skape entusiasmen og systemene som gir arbeidsdagen et løft!

Fra hjemmekontor til mobilkontor

Det er krevende å holde hundrevis eller tusenvis av utearbeidende ansatte med mobilutstyr: Alle medarbeidere må være på nett til enhver tid, og programvaren må alltid fungere knirkefritt. Da trenger dere ikke bare den riktige maskinvaren for å opprettholde de ansattes produktivitet, dere behøver også robuste verktøy til å sette opp, håndtere og sikre mobile enheter i stor skala.Samsung S20

Bruk mobilteknologi på en smart måte 

Gode mobile løsninger er avgjørende for å tiltrekke seg og beholde de rette medarbeiderne. Det bidrar også til at de ansatte gjør en bedre jobb.
Hvis du lurer på hvorfor vi mener det, bør du lese vårt whitepaper som gir deg gode råd for hvordan du kan utnytte mobilteknologi på en smart måte.

Les mer i vårt whitepaper

Verktøyene som gir en enklere hverdag

For å håndtere mobile enheter så effektivt som mulig, trenger bedriften asset management, kostnadskontroll og livsløpsadministrasjon. Sistnevnte bør helst kompletteres med servicehåndtering, finansiering, miljøvennlige returordninger og sikker sletting. Med Techsteps Flow-løsning kan dere få Samsung-enheter som er tett integrert med Knox Mobile Enrollment-tjenester, og gi bedriften alt som kreves for en enklere mobilhverdag.

Se dette i praksis hos våre kunder Usbl og Vy Buss
X

Bærekraftige løsninger fra A til Å

Techstep brenner for bærekraftig forretningsdrift, og vi har plukket ut partnere som deler vårt engasjement. De tjenestene og løsningene vi sammen leverer, betyr et løft for bærekraftsarbeidet også hos mange av kundene våre. Det innebærer blant annet forhold som å sikre at enhetene kan ha lang levetid, med programvarestøtte som garanterer oppdatering og opprettholdt sikkerhet gjennom hele livsløpet, eller at utrangerte enheter kasseres på en trygg, forskriftsmessig og bærekraftig måte. Techstep velger seg partnere som deler våre ambisiøse mål for lavere klimaavtrykk – til gavn for kundene, miljøet og fremtiden.

 

Hør Daniel Kvalheim, Technical Account Manager, snakke om Samsung og bærekraft.

Kontoret skal være smart, mobilt – og sikkert

Data får størst verdi når de kommer ut i hendene på ansatte som behøver dem for å utføre jobben sin bedre – uansett når og hvor de er. Men for å beskytte dataene, de ansatte og bedriften mot de mange sofistikerte mobiltruslene de møter ute i den virkelige verden, er det viktig å bruke enheter hvor sikkerhet er implementert på en helhetlig og trygg måte – helt ned til prosessoren på kretskortet.

 

Les mer om Samsung Knox

Enkel administrering med Samsung Knox

Hvordan oppdaterer du softwaren på bedriftens Samsung enheter?

Enhetenes OS-versjoner håndteres enkelt eksternt ved hjelp av E-FOTA (Knox Enterprise Firmware-Over-The-Air).

Hvordan forvandler du bedriftens enheter til arbeidsverktøy?

Fra konfigurasjon uten utpakking til fjernstyring av enheter med Knox Configure.

Hvordan aktiverer du nye smarttelefoner i bedriften din?

Knox Mobile Enrollment lar IT-administratorer registrere og administrere større volumer av Samsung-enheter i bedriften

Kundehistorie Usbl

Fremtidens mobile arbeidsplass

Hør IT-sjefen i Usbl  fortelle hvorfor og hvordan de gikk frem for å gjøre virksomheten mer effektiv gjennom brukervennlig mobilitet.

Les hele saken
Kundehistorie Vy Buss

Med alt på ett brett

Det vanskelige for Vy buss har ikke vært å gi 7 000 bussjåfører eget nettbrett , men å få på plass alt av digitalisering, apper og prosessforbedringer i bakkant. Det er alt dette som skaper resultatene i organisasjonen.

Les hele historien

Enterprise Edition for det mobile kontoret

Vil du vite mer om hvordan få et mobilt kontor med Samsung.

Ta kontakt for oss for å få vite mer om løsninger for din arbeidsplass