Samsung Knox - sikkerhet i flere lag

Med Samsung Enterprise Edition-smartphones, leverer vi det mobile kontoret, enkelt, sikkert og skreddersydd etter den enkeltes behov.

Tech phone

Fokuser på bedriften din


Knox Suite hjelper selskaper med å administrere mobile enheter i organisasjonen, noe som betyr at fokus i stedet kan plasseres på andre deler av virksomheten. Knox Suite eliminerer administrasjonen av selskapets Samsung-enheter, for eksempel sikkerheten til enhetene og styringen av enhetens totale livssyklus. Samsung Knox hjelper ganske enkelt selskaper med problemene som ofte følger med å jobbe i en virksomhet med digitale verktøy.

Samsung Knox Platform

Samsung Knox Mobile Enrollment

Samsung Knox Configure

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5435996/Techstep%202020%20-%20Images/Partner/Samsung/Techstep_Flow_Samsung_S20FE.png

3 steg for en mobil arbeidsplass

Secure/Sikre

Knox Secure hjelper selskaper med å beskytte Samsung-enhetene sine ved hjelp av en skybasert sikkerhetsplattform med avanserte sikkerhetsfunksjoner. Knox Secure betyr at Samsung-enheter er fullstendig beskyttet mot inntrenging, skadelig programvare og eksterne trusler ved at selskapets IT-administratorer kan administrere og konfigurere enhetens innstillinger. Smidig og trygt for både brukere og selskaper.  

Deploy/Implementere

Knox Deploy hjelper selskaper med å administrere installasjonen og konfigurasjonen av ansattes Samsung-enheter på en sikker og jevn måte. Uten behov for hender kan IT-avdelingen, via Knox Mobile Enrollment, skreddersy hver enhet og deretter sende den til brukeren. Når Samsung-telefonen deretter pakkes ut av esken, er den klar til bruk, allerede tilpasset brukerens ønsker og behov.

Manage/Håndtere

Knox Manage hjelper selskaper med oversikt og kontroll over alle Samsung-enheter - og dets livssyklus. Knox Manage gir bedrifter muligheten til å administrere Samsung-enheter mer effektivt og fleksibelt. Samsung Manage hjelper dermed din bedrift med å spare ressurser i form av administrativt arbeid, ved å tilby et klart bilde av hvordan og hvor i virksomheten Samsung-enhetene brukes.

Sikker aktivering av jobbtelefonen

Forsikre deg om at selskapets mobile enheter ikke er tuklet med. Enten du tilbakestiller til fabrikkinnstillinger eller sletter alt innhold på en mobil enhet, garanterer Knox Mobile Enrollment at EMM-tjenester og brukerprofiler blir aktivert på nytt så snart enheten er startet på nytt.

Fordeler for både brukere og IT med Samsung Knox-plattformen

 
Knox-platform-1

Knox Platform

Knox Platform for Enterprise gjør det mulig for IT-administratorer å beskytte data både på maskinvare- og programvarenivå, og eliminerer risikoen for å miste kontrollen over selskapets Samsung-enheter.

Configure-1

Configure

Knox Configure muliggjør en enkel og effektiv ekstern konfigurasjon for å aktivere selskapets etablerte og profilerte Samsung-enheter. Samsung Configure er der for å skape en velfungerende brukeropplevelse, både for IT-avdelingen og sluttbrukeren.

Mobile-Enrollment-1

Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment lar IT-administratorer registrere og administrere større volumer av Samsung-enheter i bedriften, uten behov for ekstra ressurser for IMEI-administrasjon og autentisering.

Manage-1

Manage

Knox Manage er et brukervennlig EMM-system for IT-administratorer for å overvåke og administrere bedrifts Samsung-enheter. Med Knox Manage får bedrifter full kontroll over livssyklusene til Samsung-enheter mens enhetene får sikker beskyttelse av den skybaserte plattformen.

ANDROID-OS-1

Android OS

Sikrede data med Android OS. 2,7 millioner apper å velge mellom og et grensesnitt som det er enkelt å gjøre endringer i - slik at det passer perfekt til brukerens behov, preferanser og krav.

E-FOTA-1

E-FOTA

Knox Enterprise Firmware-Over-The-Air (E-FOTA) er funksjonen som lar organisasjoner eksternt kontrollere firmwareversjoner av Samsung-enheter i selskapet. Knox E-FOTA gjør at selskapet kan være kostnadseffektivt ved å sikre at alle Samsung-enheter kontinuerlig oppdateres - uten å måtte samhandle med sluttbrukeren.

                                                               

Vil du vite mer om hvordan få et mobilt kontor med Samsung.

Ta kontakt for oss for å få vite mer om løsninger for din arbeidsplass