Apple in Business

Apple har skapt teknologi og brukeropplevelser som foretrekkes av veldig mange, særlig yngre arbeidstakere. Techstep gir din bedrift muligheten til å høste gevinstene ved å gi dine medarbeidere verktøy og systemer de trives og jobber aller best med.

Frihet, produktivitet og sikkerhet

Knapt noen kan med samme troverdighet som Apple si at de alltid har utformet produkter og løsninger tilpasset hvordan vi som mennesker lever og jobber. I dag legger Apple vekt på at kolleger skal kunne jobbe enkelt, kreativt og produktivt mot samme mål. iPhone, iPad og Mac, tilhørende programvare og operativsystem er skrudd sammen for både sømløs og robust drift. 

Redusert Total Cost of Ownership (TCO)

Apple kan beviselig vise til reelle reduksjoner i totalkostnadene ved inkludering av Mac i virksomheten. En Mac kan nok virke mer kostbar i kjøpsfasen, men gjennom produktets livsløp faller drift og support-kostnadene betydelig i forhold til PC-produkter. I tillegg er gjennomsnittslevetiden for en Mac lenger enn PC, samt at annenhåndsverdien er betydelig høyere.

Les mer om hvorfor Mac er billigere enn PC

Apple Professional Services

Techstep har et egne Apple-sertifiserte rådgivere som bistår før og under utrulling av Mac.

Support

1.-3. linje-support i Norge + Apple Care

Mobilitetskonsulenter
Techstep tilbyr også konsulenter som jobber med Managed Mobility Services, EMM og app-rådgivning.

 

Les mer om Apple Professional Services

Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Les mer

iPad@Work

iPad er et perfekt verktøy for skape nye og bedre måter å jobbe på. Mange bedrifter møter en stadig tøffere, mer konkurransepreget hverdag, og trenger sårt en mobil transformasjon for å kunne skape resultater på et høyere nivå. Med iPad@Work kan du gi dine ansatte akkurat den iPad-modellen de trenger for å gjøre jobben så effektivt som mulig. Alt levert som en tjeneste fra Techstep.

Les mer

Vil du vite mer om Apple in Business?

samlebilde_applecare_v1

 

 

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple. Dette gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple eksperter. De fleste problemer kan løses med en telefon.

Les mer

 

 

Derfor bør du ta i bruk Apple på arbeidsplassen

Settings

Krever mindre support
av IT-avdelningen

Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring. Total Cost of Owership kan være betydelig lavere enn PC for mange bedrifter.

Health

Alla vil ha det, unge som eldre,
privat og på arbeidsplassen

iPhone och iPad er favoritter i Norden, og Mac er nå dominerende blant studenter. Det betyr at de allerede er kommende brukere at teknologien.

Security

Trygge, sikre og
effektive plattformer

Techstep hjelper deg med Apples kraftfulle plattformer for håndtering av operativsystem, oppdateringer og apper på mobile enheter eid av bedriften.

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple.

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.