Ta med jobben uansett hvor du drar

Jobben er ikke noe du reiser til, det er noe du gjør. Uansett hvordan (og hvor) du jobber er det alltid et Jabra-produkt som kan hjelpe deg å forbli produktiv og få mest mulig ut av dagen. 

X

Nyhet - PanaCast 50

Designet for å være den første intelligente videobaren som er klar for den nye normalen.

I en verden der vi er mer fysisk atskilt enn noen gang, trenger du suveren lyd og video for de eksterne møtene dine. Men du må også gjøre kontorene og fellesområdene dine tryggere for alle som bruker dem.

  • Utrolig lyd
  • Perfekte bilder
  • KI på enheten - intelligente funksjoner
Du finner den i vår nettbutikk
X

Evolve2 85

Hør deg selv tenke!

Jabra satte seg fore å skape øyeblikkelig stillhet, hvor som helst. Resultatet er et profesjonelt headset i verdensklasse med banebrytende digital hybrid Active Noise Cancellation (ANC), drevet av deres mest avanserte digitale brikkesett noensinne, og designet for utrolig støyisolering; bare sett den på for å kunne fordype deg i tankene dine øyeblikkelig.

Det er på tide å endre spillet. Velkommen til den nye standarden.

Kjøp i vår nettbutikk

Jobb hjemmefra

Mange arbeidsgivere åpner nå for økt bruk og toleranse av hjemmekontor. Da er det viktig at de ansatte har riktig og godt utstyr. Jabra sine profesjonelle hodesett for konsentrasjon og samarbeid gjør dine ansatte produktive hele dagen (i den tid de selv ønsker). 

 Bransjeledende egenskaper er eksempelvis opptil 37 timers batteritid, kraftige høyttalere og klassebeste samtalekvalitet, i tillegg til mulighet for tilkobling til PC og mobil samtidig.

Jabra Evolve2 65, 40 og 75 er profesjonelle plug-and-play-hodesett som fungerer godt til samarbeid uansett hvor de ansatte jobber fra. 

 

 

Logg inn i vår nettbutikk

Møter overalt

Konstant tilkobling har aldri vært enklere med intelligent, bransjeledende lyd - og bildeløsninger som fremmer samarbeid uansett hvor du eller teamet ditt er. 

Jabra sine profesjonelle plug-and-play-løsninger er utviklet for at du skal få mest mulig ut av møtene- som Jabra Evolve, verdens ledende profesjonelle hodesett for konsentrasjon og samarbeid. Eller Speak høyttalertelefon for krystallklar kommunikasjon og PanaCast videokonferanseløsning. 

Hold produktive møter overalt. Finn produktene i vår nettbutikk, eller kontakt oss for produktgjennomgang. 

Logg inn i nettbutikk
Work anywhere

Lyd og videoløsninger

Jobben er ikke lenger noe du går til, det er noe du gjør. Uansett hvordan du ønsker og trenger å jobbe, finnes det et bra Jabra produkt som kan hjelpe deg til å jobbe sømløst gjennom arbeidsdagen. Om du jobber hjemmefra, eller via din mobiltelefon, eller trenger å koble til virtuelle møter, har Jabra løsningene som gjør det til en god opplevelse for alle. 

87% rapporterer økt produktivitet ved å bruke Jabra sine løsninger. 

Finn produkter i vår nettbutikk
"Fleksibelt arbeidssted vil rivalisere med fast kontorplass innen 2025"
Souce: International workplace Group

Jabra Speak_710

Jabra speak 710

En bærbar konferansehøytaler med fantatisk lyd for konferansesamtaler/og musikk. Det tar bare noen sekunder å koble seg opp via USB eller Bluetooth, med opptil 30 meters rekkevidde. En overlegen UC-opplevelse.  

Evolve 75

Jabra Evolve 75

Et trådløst hodesett med overlegen aktiv støydemping (ANC) og integrert busylight som forbedrer produktiviteten. Ta imot samtaler og lytt til musikk på samme hodesett, og ha frihet til å bevege deg deg 30 meter bort fra mobil og/eller PC. 

Evolve2_65

Jabra Evolve2 65

Konstruert for å holde deg smidig. Jobb hvor som helst med overlegen trådløs lydytelse. Opptil 37-timer med batteritid. Enten du jobber på kontor eller på farten, kan du elimenere bakgrunnstøyen, med de isolerende ovale skumøreputene. 

 

Vil du vite mer om Jabra sine produkter? 

Ta kontakt med oss for å få vite mer om løsninger for din arbeidsplass.