Mobilsikkerhet uansett hvor du er

Beskytt organisasjonen din med Lookout, ledende innenfor mobilsikkerhet. 

Lookout-MTD

Mobilsikkerhet for den mobile arbeidstakeren

Den utbredte bruken av smarttelefoner og nettbrett har skapt nye og utallige måter for nettkriminelle å overtale deg til frivillig å bruke mobilenheten din til deres ulovlige formål. Den vanligste starten på et cyberangrep er en phishing-lenke, og de mobile enhetene har gjort det lettere å gjøre mobilbrukere til et offer for et angrep.

Vil du vite mer om Lookout og MTD (Mobile Threat Defense)?

Mobile Endpoint Security

"Lookout Continuous Conditional Access" gjør det mulig å kontinuerlig overvåke enhetenes helse, identitet og kontekst. Med kontinuerlige risikovurderinger beskytter Lookout aktivt tilkoblede enheter og kan dermed stoppe datatilgang så snart en risiko oppdages.

  • Kontinuerlig vurdering av mobilrisiko
  • Utvidet sikkerhetspolicy for mobile enheter
  • Sømløs integrasjon med SIEM, EMM, IDP og sikre containere

Phishing og databeskyttelse

Hold deg et skritt foran mobiltruslene. Beskytt sluttbrukerne dine mot nye og sofistikerte phishing-angrep som strekker seg utover dine eksisterende sikkerhetsløsninger. Med Lookout kan selskapet kontrollere utgående nettrafikk på mobilenheten uten å bryte personvernet. Blokker tilgang til ondsinnede lenker for både bedrifts- og personlige e-postklienter, tekstmeldinger, meldinger og andre apper på enheten. Løsningen er tilgjengelig for alle Mobile Endpoint Security-kunder.
  • Forhindre eksponering for skadelig innhold i sanntid
  • Stopp at ondsinnede nettadresser samler inn brukerinformasjon
  • Stopp angrep fra å få tilgang til selskapets infrastruktur og data

App-sikkerhet

Løsning for å sikre forbrukerapper. Lookout App Defense bruker "Lookout Security Cloud" for å tilby den tryggeste og enkleste løsningen for å beskytte enkeltpersoner og organisasjoner mot datalekkasje når du bruker populære forbrukerapps.

  • Beskytter forretningsdata proaktivt med øyeblikkelig risikobasert autentisering
  • Gir omfattende beskyttelse mot trusler uten behov for appoppdateringer
  • Tilbyr en moden løsning som allerede er distribuert til over 170 millioner enheter over hele verden

Techstep - Lookout

Lookout gjør det mulig for selskaper og ansatte å beskytte dataene sine og garantere en sikker forbindelse uten å gå på bekostning av personvern eller sikkerhet. Plattformen deres bruker kunstig intelligens til å analysere data fra mer enn 180 millioner enheter og over 100 millioner apper for å beskytte bedrifter mot hele spekteret av mobil sikkerhetsrisiko. På denne måten kan Lookout tilby en moderne MTD-løsning (Mobile Threat Defense) med den mest omfattende beskyttelsen mot trusler mot mobile enheter, nettverk, apper og phishing uten å berøre dataene dine.

Kontakt oss så hjelper vi deg med å opprette en sikrere mobil arbeidsplass.