Neste generasjons mobile sikkerhetsløsning.

Med MobileIron UEM (Unified Endpoint Management) fjerner du grensene for det tradisjonelle kontoret og øker kreativiteten din ved hjelp av det mobile og digitale kontoret.

Techstep - MobileIron - UEM

UEM - Grunnlaget for en trygg og mobil arbeidsplass

MobileIron Unified Endpoint Management (UEM) danner grunnlaget for bransjens første mobil-sentriske "Zero Trust" -rammeverk. MobileIron UEM fokuserer på den mobile sikkerheten til din bedrift ved hjelp av teknologier som "Zero Sign On", bruker- og enhetsautentisering, multifaktorautentisering (MFA) og mobilt trusselsforsvar (MTD).

Vil du vite mer om MobileIron UEM?

4 trinn for å jobbe med
"Zero Trust" i bedriften

Simplify@10x

Aktiver

Mobilenheter for brukere med forhåndskonfigurerte apper, profiler og policyer. Unified Endpoint Management er grunnlaget for å oppnå en mobilsentrert "Zero Trust" sikkerhet i virksomheten.

Delivery

Konfigurer

Med fokus på det større perspektivet: verifisering av brukeren, status på mobilenheten, sikkerhet i apper, nettverkstype, eksisterende trusler og andre risikoer. Denne tilgangskontrollen er grunnlaget for "Zero Trust" -modellen.

Ai Chat

Overbevisende
sikkerhetspolitikk

Kontinuerlig overvåking gir deg kontroll over alle typer endringer i mobilenhetene. I tilfelle tegn på et angrep aktiveres policy for å redusere risikoen for spredning ved for eksempel å plassere mobile enheter i "karantene".

Health

Beskyttede data


Med topp moderne krypterings- og overvåkingssystem for å oppdage angrep på enheter, apper og nettverk. Enten du er på kontoret eller reiser.

Dropp passord med sikker og enkel autentisering

Slipp løs produktiviteten med dine mobile enheter og gi brukerne tilgang til bedriftstjenester, uavhengig av tid, sted eller mobilenhet - og uten et eneste passord. Med MobileIron Access har vi en helt ny løsning for hvordan vi jobber med passord og teknologien heter "Zero Sign On".

Les mer

Den mobile arbeidsplassen basert på Zero Trust

Hva skal til for at en organisasjon lever opp til konseptet "Zero Trust" og virkelig leverer den mobile arbeidsplassen? Se filmen og ta et første skritt mot neste generasjon mobile sikkerhetsløsninger.

Se webinaret (på svensk)

 

Techstep - MobileIron - wp-photo

 

Vil du vite mer, eller helt enkelt få en live-demo av MobileIron?

Mange tenker på hvordan de best kan sikre appene og dataene sine. Langt fra alle er klare til å uavhengig vurdere hvilke UEM-løsninger som passer best for organisasjonen. Med lang erfaring og Nordens høyt sertifiserte MobileIron-konsulenter hjelper vi store selskaper og organisasjoner hver dag med å øke sikkerheten og realisere mobilkontoret.

Kontakt oss så hjelper vi deg i gang med neste generasjon mobile sikkerhetssystemer.