Fremtidens mobile arbeidsplass

Smarttelefonen har gjort mye enklere for oss, ikke minst som privatpersoner. Vi bruker den til å gå i banken, kjøpe bussbillett, holde styr på avtaler – ja, noen av oss bruker den til og med som hus- og bilnøkkel. På jobb er saken ofte en annen, men det er på vei til å endres..

X

Hør Usbl fortelle om hvordan de har effektivisert

Usbl er én aktør som har sett mulighetene sammen med Techstep og Samsung. Tidligere var mobiltelefon vurdert som et privilegium, forbeholdt ledere og folk med spesielle behov. Da de begynte å se den som et verktøy på linje med en PC, var veien kort til å hive ut kontortelefonene og innføre apper, nettbrett og prosesser som ga alle en enklere arbeidsdag, og bedriften store kostnadsbesparelser og høyere effektivitet. Her har teknologi og løsninger fra Samsung spilt en sentral rolle. I denne videoen forteller IT-sjef i Usbl James Bell Ocampo om hvordan bedriften gikk fra steinalderen til atomalderen på 2,5 år

Hør Usbl's historie

Fokuser på bedriften

Samsung Knox Suite hjelper selskaper med å administrere mobile enheter i organisasjonen, noe som betyr at fokus i stedet kan plasseres på andre deler av virksomheten. 

Les mer om Samsung Knox

Vil du vite mer om hvordan komme i gang med digitalisering?

Kontakt oss for å få vite mer om løsninger vi kan tilbyr.