Gjør hverdagen sikrere og mer produktiv med Apple

Mobile enheter benyttes på stadig flere områder, både på jobb og privat. Når viktig informasjon og jobb-apper lever «side om side» med private meldinger og bilder på enhetene våre, kan det være krevende å ivareta både virksomhetens sikkerhet og den ansattes personvern. Apples produkter og løsninger har unike egenskaper som gjør dette enklere for både bedriften og de ansatte. Det gir en «edge» i en kompetitiv hverdag.


Techstep - Apple_Film_2_NO_v01

 

Gi dine ansatte bedre sikkerhet og et sterkere personvern

Som privatperson vil du helst unngå å måtte bekymre deg for sikkerheten på din mobile enhet. De færreste av oss har forutsetninger til å passe på at én app ikke misbruker informasjon fra andre apper, uansett om det er arbeidsgiverens data eller dine egne personopplysninger som deles uten din tillatelse. Her står Apples innebygde sikkerhetsløsninger i både iOS og enhetene helt sentralt.

For bedre å ivareta brukerens personvern, er Apples mobile enheter sikre fra grunnen av. Brukeren må selv aktivt åpne for å dele personlige data – både i appene som fulgte med telefonen, og i apper man laster ned fra App Store. Dette gjør det trygt å benytte samme app for e-post og kalender både privat og i jobbsammenheng, fordi informasjonen krypteres sømløst og administreres adskilt. I kombinasjon med Touch ID og Face ID kombineres sikkerhet og personvern – unikt, trygt og effektivt.

Er man uheldig og mister en iPhone, kan enheten fjernlåses, og sensitiv informasjon kan fjernslettes før alt gjenopprettes trygt på en ny enhet. For virksomheter med mange ansatte utenfor kontoret, blir dette stadig viktigere. Techsteps løsninger bidrar dessuten til smidigere prosesser ved anskaffelse av nye enheter, ved eventuell service og ved avhending av utstyr, slik at enhetene får et langt og bærekraftig livsløp.

webinar_Managedmobilityservices_appleinbusiness

Apple gjør hverdagen enklere for IT-avdelingen

Håndtering av mobile enheter kan tidvis fremstå som en risikosport for IT-avdelinger. Når stadig flere ansatte har behov for tilgang på sensitiv informasjon for å kunne være produktive der de til enhver tid arbeider, blir håndtering av data- og app-sikkerhet forretningskritisk. 

iPad og iPhone har solide metoder for å administrere, kryptere og beskytte data både under overføring og lagring. Det gjør de blant annet ved hjelp av sandkasseteknologi, som skaper et isolert testmiljø hvor programmer eller filer kan kjøres uten at det påvirker de andre applikasjonene. Sammen med rettighetsadministrasjon i operativsystemet gjør dette at brukerne kan laste ned, installere og kjøre apper uten risiko for at de blir brukt på ikke-autoriserte måter.

Apple Business Manager (ABM) gjør det lett å sørge for at nye enheter blir satt opp med riktige sikkerhetsfunksjoner, slik at alle ansatte kan komme raskt i gang med appene og innholdet jobben deres krever. Techstep har seniorkonsulenter med lang erfaring og ekspertise på både ABM og alle de ledende Unified Endpoint Management-systemene på markedet, enten det er snakk om Microsoft, VMware, Citrix, Jamf, SOTI eller MobileIron.

ima165280

 

Kortere vei til ROI for bedriften

I disrupsjonens tidsalder har bedrifters evne til å «fjerne friksjon» også blitt et viktig konkurransefortrinn. Virksomheter som evner å lage enklere kundeopplevelser, mer effektive rutiner og prosesser som flyter bedre, hevder seg rett og slett bedre i konkurransen.

Apple produkter og løsninger innen sikkerhet, personvern og effektiv administrasjon av virksomhetens viktige mobile arbeidsverktøy redusere friksjonen mellom bedriftens ansatte og IT-avdelingen – og ingen i Norden er bedre posisjonert enn Techstep til å hjelpe din organisasjon ved en implementering av Apples teknologi. 

Vi kan bistå ved planleggingen som må til for å hente maksimalt ut av omleggingen, vi kan bidra til distribusjonen og implementeringen av alt utstyret, og vi kan besørge finansiering som reduserer det økonomiske løftet forbundet med å bringe prosjektet i mål.

Vår kompetanse og erfaring i Techstep om bruk av Apple på jobb, sikrer den korteste, mest økonomiske veien frem til bruk mobile enheter på en sikker og produktivitetsfremmende måte. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan dette kan planlegges i praksis.

 

Vil du vite mer om Apple in Business?

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.