Foreldre

Ta del i barnas skolearbeid

Foreldre ønsker det beste for barna sine, på skolen som i livet. Å ha den nyeste klasseromsteknologien på skolen og hjemme betyr at foreldre er i stand til å ta del i barnets utdanning på en mer omfattende og enklere måte enn før.
Gjennom å ta aktivt, personlig og digitalt del i elevenes skolearbeid og læringsprosess, kan foreldrene bli med på barnas faglige utvikling på en mer meningsfull og fremtidsrettet måte.

Hvordan sikre god læring til barna

Våre læringsprogrammer for lærere og skoleledere gir de nødvendige verktøy og pedagogiske ressurser for å sikre at barna får den læringen de trenger. For oss betyr ikke «skjermtid» tilfeldig surfing på nettet eller YouTube, men «tid for å lære» og «tid til å være kreativ».

Techstep inkluderer foreldrene før implementering av et skoleprosjekt finner sted. Vi bidrar med relevant informasjon, diskusjonsfora (fortrinnsvis foreldremøter) og svarer på spørsmål.

Vi kan hjelpe deg

Med Techstep og Apples verktøy for tilgjengelighet og individuelt tilpasset læring, kan foreldrene være sikre på at vi gjør det vi kan for å inkludere alle barn og elever, å nå målene og læringskriteriene som er satt for hvert fag og hver enkelt elev.

Education by Techstep

User

Strategisk planlegging

Fra læreplan til klasserom: Vi har utviklingsprogrammer for å sikre at digitale investeringer gir økt læringsutbytte og en bedre skolehverdag.

User

Applikasjoner

Hjelpemidler som får kunnskapen til å feste seg: Vi hjelper skolen med å få maksimalt utbytte av Apple School Manager (administrativt verktøy for IT-ledelsen), Apple Classroom (for lærere) og Apple Schoolwork (for elever). Gjennom Apple Volume Purchase Program hjelper vi skoleadministrasjonen til å finne fram til og ta i bruk de riktige verktøyene.

User

Livssyklus

Grønn revitalisering: Vår håndtering av enhetenes livssyklus inkluderer forsikring, reparasjoner, bytte, gjenkjøp og gjensalg. Som landets ledende distributør av mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett, har vi utviklet robuste ordninger for hele livssyklusen til tingene. Og vi tilbyr eierskapet i form av forutsigbare månedlige beløp per bruker. Vi kaller det Education as a Service.

User

iPad

Verktøy du alltid har for hånden: iPad er det perfekte læringsverktøyet. Nettbrettet er mobilt og enkelt å bruke. Og enda viktigere, det er en stor og voksende flora av nyttige applikasjoner tilgjengelig, som gjør læreprosessen smart og morsom for både lærere og elever.

User

Praktisk gjennomføring

Optimal utrulling: Små og mellomstore skoler mangler gjerne kapasitet til å gjennomføre den praktiske utrullingen av utstyr, applikasjoner og styringsverktøy. Techstep har en egen tjeneste for distribusjon, praktisk hjelp, registreringer, tilganger og iverksetting av nødvendige sikkerhetstiltak. Omfanget av tjenesten avtales særskilt med hver skole eller kommune.

End-user

Opplæring

Kurs som inspirerer: Ingen vet bedre enn lærere at opplæring er nøkkelen til å lykkes. Gjennom opplæringen får lærerne innsikt i hvordan verktøyene kan bidra til økt tilgjengelighet, kreativitet og mobilitet for elevene.

End-user

Integrasjon og enhetsstyring

Sømløse systemverktøy: Vi har laget en integrasjon mellom Feide og Apple School Manager. Vår ekspertise er å sy sammen det beste av mobile enheter, applikasjoner og systemverktøy, slik at kunden kan høste gevinstene av mobilitet både på brukernivå og som system-eiere. Det samme har vi gjort for skolene, men med tilpasninger og unike krav som gjelder for sektoren.

End-user

Kommunikasjon

Verktøyenes økosystem: Applikasjonene som brukes på nettbrett og smarttelefoner er avhengig av internett. Techstep tilbyr wifi fra lærerrom til klasserom, som er fremst i klassen på stabilitet og sikkerhet.

End-user

Support

Riktig hjelp når du trenger det: Techstep tilbyr support til både software og hardware, den nyttige og raske hjelperen som er der for dere enten det er et spørsmål om applikasjoner, nettbrett eller andre ting.

End-user

Brukerforum

Dele erfaringer, lære av de beste: Vi bygger et nettforum hvor lærere , og alle andre som er opptatt av skoleutvikling, kan poste sine erfaringer og spørsmål og få svar fra andre. Målet er et selvgående forum som alltid er oppdatert på relevante tema i skjæringspunktet mellom teknologi og skole.

Finn ut mer om våre konsepter!

Ønsker du å vite mer om våre løsninger innenfor skole og barnehage? Ta kontakt med oss!