Utdanningsprodukter og tjenester fra Apple

Authorised_Education_Specialist_2ln_wht_EMEIA_021220

 

Hardware, software og applikasjoner

Med produkter fra Apple understøttes effektiv og kreativ læring og produktivitet. Techstep kan skreddersy en løsning for din skole eller barnehage, som inkluderer både hardware, software og applikasjoner.
iPad, iPhone og Mac er velkjente produkter for enhver. Mac egner seg best for skoleledelse og administrativt ansatte, mens lærere og elever vil ha best utbytte av iPad.
Med AppleTV og en skjerm kan lærer og elever fritt dele arbeidet og vise presentasjoner for hele klassen med noen få tastetrykk.

Apple Teacher

- nå på norsk!

Apple Teacher er et gratis program for faglig utvikling som er laget for å støtte og hylle lærere som bruker Apple-produkter til utdanning og læring. Programmet hjelper lærere med å tilegne seg ferdigheter på iPad og Mac som er direkte knyttet til aktiviteter med elevene, og gir dem anerkjennelse for det nye de lærer. Det er enkelt, fleksibelt, artig og inspirerende – akkurat slik faglig utvikling bør være.

 Programmet er åpent for alle lærere og er et flott tilbud for skoler og skolekretser som vil tilby gratis faglig påfyll til sine ansatte. Når lærere melder seg inn i Apple Teacher-programmet, legger de ut på en læringsreise de kan ta i eget tempo gjennom Apple Teacher Learning Center – en nettbasert og tilpasset læringsopplevelse de har tilgang til fra hvor som helst! Apple Teacher passer perfekt både for lærere som ikke har brukt Apple-produkter før og for erfarne brukere. Enten de har bare én enhet eller en til hver elev, har Apple Teacher verktøyene lærerne trenger for å kunne bruke iPad og Mac til å nå frem til alle elevene.

Slik blir du Apple Teacher:

 1. Meld deg inn på Apple Teacher Learning Center.
 2. Tilegne deg nye ferdigheter. 
 3. Oppnå merker og spor fremgangen din 

Kontakt oss så hjelper vi deg i gang!

Les mer

Tilpasset opplæring

Inkluderende læring

Hvordan skal du få best mulig utbytte av den ordinære opplæringen? Ved å ta i bruk moderne teknologi i klasserommet kan skolen legge til rette for større grad av tilpasset opplæring for den enkelte elev.

Les mer

Tilgjengelighet

IPad har gode, innebygde hjelpefunksjoner med støtte for personer med nedsatt syn, hørsel, motorikk, eller lese- og skrivevansker.

 

Les mer

Apper

Apples inkluderte applikasjoner, programmer og pedagogiske ressurser øker læringsutbyttet. Med gratis bøker og apper for koding, musikk, film, produktivitet og presentasjoner er det ingen grenser for hva og hvordan en elev kan produsere og lære - og for hvordan en lærer sømløst kan lede undervisningen.

Techstep tilbyr innføring og opplæring i alle disse appene. I tillegg holder vi kurs og workshops innen temaene Alle kan tenke kreativt og Alle kan kode, Classroom, Schoolwork og Apple School Manager (ASM).

For mer informasjon kan du besøke Apples sine utdanningssider her.

En fullt integrert løsning for læring

iPad er et godt verktøy for å transformere læring og læreren kan enklere tilpasse undervisningen etter elevenes forutsetninger og nivå. iPad åpner opp for kreativ og skapende læring.

Velger du å bruke iOS i læring, gjør du det mulig for alle barn å oppleve en inspirerende skolehverdag.

Techstep leverer:

 • iPad med beskyttelse
 • Driftet Mobile Device Management
 • Teknisk rådgivning og support
 • Apple School Manager for automatisk oppsett og utrulling
 • Opplæring og kom i gang hjelp
 • Apprådgivning
 • Finansiering og leasing

I tillegg tilbyr vi:

 • Mac
 • Apple Pencil
 • Apple TV
 • Monitorer og skjermer

Vår løsning gir din skole eller barnehage en komplett tjeneste med en forusigbar kostnad per elev/barn - priset per måned.

 

Kontakt oss


Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg å komme i gang med iPad i skolen, fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.