Kurs og workshop

I Techstep gir vi opplæring basert på at riktig bruk av teknologi
bidrar til å bedre inkludering og øke motivasjon, kreativitet og
skaperglede. 
 
Vi tilbyr kurs og opplæring tilpasset deres behov. 
Vi tilbyr et helhetlig konsept som sikrer at skoler og barnehager får størst utbytte ved innføring  av ny og moderne teknologi .

Konseptet inneholder strategisk planlegging, opplæring, hardware, applikasjoner, implementering og support.
Det er viktig med kurs og opplæring, slik at målet med ny teknologi blir nådd. 

Techstep tilbyr kurs og webinar tilpasset din skole eller barnehage. 
 

Tverrfaglig læringsopplegg

Trenger du tips og ideer til hvordan du kan arbeide tverrfaglig ved bruk av teknologi. Vi kan veilede deg i hvordan du kan lage gode tverrfaglige undervisningsopplegg slik at elevene får muligheten til å se flere sider av et komplekst tema.  

Kontakt oss

Design uten navn-19

Showbie - lisenser og opplæring

Showbie kombinerer verktøyene for oppgaver, tilbakemeldinger og kommunikasjon i en brukervennlig app. Det er enkelt å tildele og tilpasse oppgaver til hver enkelt elev - og gi muntlige og skriftlige tilbakemeldinger. Ønsker din skole lisenser og opplæring i Showbie?

 

Les mer om Showbie

Inkluderende læring - Tilgjengelighet

Inkludering i barnehage og skole handler om at alle barn og elever skal oppleve at de har en naturlig plass i lokalsamfunnet.Noen barn og unge har utfordringer som gjør at de trenger ekstra hjelp og støtte. Det betyr at barnehager og skoler må passe tilbudet slik at det ivaretar de ulike forutsetningene for barn og elever. Teknologi kan gi et godt læringsverktøy for alle læringsevner. Vi veileder lærere i hvordan legge til rette for tilpasset opplæring ved bruk av teknologi.

 

Les mer

Tilpasset kurs for barnehager

Etter hvert som flere barnehager implementerer iPad inn i barnehagehverdagen er det viktig å øke lærernes digitale kompetanse. Vi leverer kurs tilpasset deres ønsker og behov. Gjennom veiledning og kurs blir personalet mer bevisst på bruk av teknologi som fremmer læring gjennom lek. Våre verdier er lek + kreativitet = læring

 

Les mer om vårt barnehagekonsept
create

Alle kan tenke kreativt

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan øke kreativiteten i klasserommet. Techstep tilbyr kurs for lærere som tar utgangspunkt i Apple sine ressurser - Alle kan tenke kreativt. Lærerhåndbøkene viser lærerne hvordan de kan bake disse ferdighetene inn i under­vis­ningen hver dag, i form av artige og engasjerende aktiviteter. Vi tilpasser kursdagen etter ønsker og behov og tar utgangspunkt i læreplansmål.

code

Alle kan kode

Teknologi har et språk - det kalles koding. Er du nysgjerrig på hvordan du skal komme i gang med koding i klasserommet? Gjennom koding lærer du å løse problemer og samarbeide med andre på kreative måter. Techstep tilbyr kurs for lærere som tar utgangspunkt i Apple sine ressurser - Alle kan kode og Swift playground.

teacher

Apple Teacher

Apple Teacher er en gratis faglig utviklingsprogram som skolene kan bruke til å hjelpe lærerne sine med å få mest mulig ut av Apple-teknologien i klasserommet. Vi veileder lærere i Apple-Teacher programmet og hjelper de på vei for å tjene sine badge.

Foto og video

iPad er innebygd med applikasjoner som gjør det enkelt å filme, ta bilder og redigere videoer. Vi tilbyr kurs i hvordan du kan bruke verktøy som Bilder, Kamera, Clips og iMovie i undervisningen.

Animasjon

Er du nysgjerrig på hvordan du kan lage animasjonsfilmer i 2D og 3D? Vi kurser barnehager og skoler i hvordan bruke og lage animasjonsfilmer i undervisningen.

iWork

Keynote, Numbers og Pages er perfekte bruksområder for å skape fantastisk arbeid. Lag digitale bøker eller oppsiktsvekkende dokumenter i Pages. Lever fantastiske presentasjoner i Keynote og legg til dramatiske diagrammer, tabeller og bilder i Numbers. Vi leverer iWork-kurs for iPad og Mac.

school

Apple - Klasserom og skolearbeid

Skolearbeid og Klasseroms-applikasjonene utstyrer lærere med kraftige verktøy for å forbedre læringsopplevelsen og gir både lærere og elever sjansen til å utnytte teknologien de bruker på skolen hver dag, på en bedre måte. Ta kontakt hvis du ønsker opplæring i hvordan du kan ta i bruk skolearbeid og klasserom.

asm

Apple School Manager

Planlegger en helt ny utrulling av iPad eller legge til Apple-enheter i den eksisterende infrastrukturen? Apple School Manager er en brukervennlig, nettbasert portal som hjelper IT-administratorer med å rulle ut iPad og Mac i skolen Og nå som det er støtte for Microsoft Azure Active Directory, er det enklere enn noen gang å gi elevene og ansatte tilgang til viktige Apple-tjenester for undervisning og læring. Ta kontakt hvis du trenger du hjelp eller support med ASM.

kurs-2

Teams og OneNote klassenotatblokk

Teams og OneNote klasseromsnotatblokk er gode verktøy for å organisere elevenes arbeid. Elevene kan samarbeide i sanntid, produsere innhold og kommunisere med hverandre. Ønsker du å ta i bruk Teams og OneNote klassenotatblokk i undervisningen? Ta kontakt!

Ønsker du kurs eller webinar?

Webinar

Et webinar er en presentasjon, foredrag, workshop eller seminar som overføres over nettet. 

Ved hjelp av webinarprogramvare kan deltakerne dele lyd, dokumenter og applikasjoner med webinardeltakere.

Techstep tilbyr webinartjenester og live streaming-kurs for lærer som ønsker å ta i bruk digitale verktøy i skole eller barnehage. 

Ta en titt på hva vi tilbyr av tjenester, kurs og workshop så tilpasser vi et webinar for din skole.

 

Kontakt oss

Experience Center

Er du skoleleder, lærer, styrer i barnehage eller arbeider med IT i skolen og nysgjerrig på hvordan du kan bruke Apple-teknologi i undervisningen? Vi kan vi tilpasse kurs i våre lokaler for grupper som ønsker å se nærmere på løsninger og applikasjoner for skole og utdanning. 

Vil du vite mer om Education by Techstep

 

Education_by_Techstep_positive@10x (002)