Digitalisering av mobile arbeidsprosesser 

Techstep er spesialisert på å realisere fordeler forbundet med mobil teknologi. Vi skaper lønnsomhet hos våre kunder gjennom økt effektivitet og mer produktive ansatte. 

Med mer enn 10 års erfaring innen det som nå kalles Managed Mobility Services er Techstep et av de ledende kompetansehusene i Norden innen MMS. Vi fokuserer på den mobile delen av IT – alt det utstyret som er i bevegelse til enhver tid, for å hjelpe folk å kunne gjøre en enda bedre jobb. 
For å få satt ting i system, for å få kontroll og få konfigurert administrasjonsverktøy, applikasjoner og hardware henvender Nordens ledende organisasjoner seg til oss for rådgivning og support. 

Rådgivning 

Techstep tilbyr utstrakt rådgivning innenfor managed mobility services. Herunder app advisory og app management, enterprise mobility management, og identity management. Våre mobilitetsarkitekter har lang erfaring med store og mellomstore organisasjoner innen både privat og offentlig virksomhet i Norden. 

Modenhetsanalysen™

Vi har utviklet et unikt 5-trinnssystem for å hjelpe organisasjoner lettere å dra fordeler av investeringer i mobil teknologi. Modenhetsanalysen gir både et bilde av nåsituasjonen, samt hvilke grep som skal til for å kunne bevege seg videre, og hvilke fordeler dette gir. 

Les om modenhetsanalysen i bloggen

Vil du vite mer?

Autho_Ent Res_EMEIA_1ln_111416

Apple Professional Services 

Ved hjelp av APS kan din bedrift rulle ut Mac i stor skala. Vi gjennomfører først initial kartlegging og,
deretter fasiliterer vi utrulling av utstyr på enterprise-nivå. 

Les mer

EMM og UEM 

Våre rådgivere har høy kompetanse på de ledende Enterprise Mobility Management og Unified Endpoint Management-løsningene som Microsoft Endpoint Management (Intune), 
VMware Workspace ONE, Citrix og Jamf.

Les mer

Digitalisering av mobile arbeidsprosesser

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å digitalisere dine mobile arbeidsprosesser.