Digitalisering av mobile arbeidsprosesser 

Techstep er spesialisert på å realisere fordeler forbundet med mobil teknologi. Vi skaper lønnsomhet hos våre kunder gjennom økt effektivitet og mer produktive ansatte. 

Med mer enn 10 års erfaring innen det som nå kalles Managed Mobility Services er Techstep et av de ledende kompetansehusene i Norden innen MMS. Vi fokuserer på den mobile delen av IT – alt det utstyret som er i bevegelse til enhver tid, for å hjelpe folk å kunne gjøre en enda bedre jobb. 
For å få satt ting i system, for å få kontroll og få konfigurert administrasjonsverktøy, applikasjoner og hardware henvender Nordens ledende organisasjoner seg til oss for rådgivning og support. 

Rådgivning 

Techstep tilbyr utstrakt rådgivning innenfor managed mobility services. Herunder app advisory og app management, enterprise mobility management, og identity management. Våre mobilitetsarkitekter har lang erfaring med store og mellomstore organisasjoner innen både privat og offentlig virksomhet i Norden.

Mobility Readiness Review

Vi har utviklet et unikt 5-trinnssystem for å hjelpe organisasjoner lettere å dra fordeler av investeringer i mobil teknologi. Vår test om hvor moden deres virksomhet er, gir både et bilde av nåsituasjonen, samt hvilke grep som skal til for å kunne bevege seg videre, og hvilke fordeler dette gir. 

Les mer og ta testen her

Bruk mobilteknologi på en smart måte

Gode mobile løsninger er avgjørende for å tiltrekke seg og beholde de rette medarbeiderne. Det bidrar også til at de ansatte gjør en bedre jobb. Hvis du lurer på hvorfor vi mener det, bør du lese vårt whitepaper som gir deg gode råd for hvordan du kan utnytte mobilteknologi på en smart måte.

Les whitepaper

Vil du vite mer?

Autho_Ent Res_EMEIA_1ln_111416

Techstep sertifiserte konsulenter

Ved hjelp av våre sertifiserte konsulenter kan din bedrift rulle ut Mac i stor skala. 

Les mer

EMM og UEM 

Våre rådgivere har høy kompetanse på de ledende Enterprise Mobility Management og Unified Endpoint Management-løsningene som Microsoft Endpoint Management (Intune), 
VMware Workspace ONE, Citrix og Jamf.

Les mer

Digitalisering av mobile arbeidsprosesser

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å digitalisere dine mobile arbeidsprosesser.