Flow  økt likviditet og mer for pengene 

Flow er et komplett konsept som inneholder både hardware, software, policy og ettermarkedstjenester, som gjør at bedrifter realiserer kostnads- og driftsfordeler umiddelbart. Med finansiering tar du utgiftene over tid. 

Gjør det komplekse enkelt

Om man har 100 eller 10 000 mobiler trenger ikke IT-avdelingen å belastes ytterligere. Flow fra Techstep er et helhetlig mobil-som-en-tjeneste-konsept som inkluderer de komponentene du trenger for å enklere kjøpe og administrere bedriftens mobiler og nettbrett. Du får også redusert bedriftens kostnader forbundet med mobilkjøp og bruk, fleksibilitet til å velge mobiloperatør, og i tillegg økt sikkerhet rundt håndtering av utstyr, samt miljøgevinster. 

iPhone11ProMax_PB_iPhone11Pro_PF_2up_US-EN

Flow - håndterer hele livssyklusen til ditt mobile utstyr

Det kan være vanskelig å ta inn over seg alt som inngår i livssyklusen til en mobil enhet – fra den blir produsert til den skal kasseres. Denne serien på fire korte videofilmer viser de ulike elementene i modellen og viser hvorfor Flow er et smart alternativ til å eie og administrere mobilt utstyr selv!

Se korte videoer om Flow

Frigjør likviditet samtidig som bedriften får det utstyret den trenger

Flow betyr for bedriften

 • Mindre administrasjon for IT, HR og Økonomiavdelingen 
 • Lavere kjøps- og driftskostnader for bedriften 
 • Økt likviditet gjennom finansiering 
 • Fleksibilitet til å velge mobiloperatør 
 • Sikker håndtering av utstyr gjennom hele livssyklusen 
 • Redusert karbonavtrykk og miljøbelastning 
 • Økt tilfredshet blant ansatte gjennom frihet til å velge 

Flow består av

Med Flow får bedriften de tjenester som behøves for en enklere hverdag, som asset management, mobil kostnadskontroll og livsløpsadministrasjon inklusive servicehåndtering, finansiering og miljøvennlig retur med sikker sletting. 

Se en introduksjon til Flow presentert av Tron Syversen, Head of Products & Partners

Flow betyr for den ansatte

 • Frihet til å velge mobil, og mulighet til å kjøpe seg opp. Tillegget trekkes automatisk fra lønn 
 • Mulighet til å utvide mobilabonnement – også midlertidig. F.eks mer data i ferien 
 • Bruk av jobbmobil til personlige formål som å kjøpe fiskekort, brus, avstemminger, osv 
 • Oversikt over eget mobilutstyr og abonnement, samt selvbetjent servicehåndtering 
 • Mulighet til å kjøpe ut mobil etter endt periode 

Techstep bloggen

Kutte eller investere? Ja, takk begge deler!

Nedgangstider åpner muligheter, men mange bedrifter må fokusere på kostnadskutt fremfor å ta IT-investeringene som kan styrke konkurransekraften. Med Techstep Flow kan dere gjøre begge deler – samtidig.

 

Kutte eller investere - les bloggartikkel

6 steg for en mobil arbeidsplass

Lurer du på hvordan du kan planlegge et sikkert og bærekraftig livsløp for mobilt utstyr i offentlig sektor?

Hva skal til for å sikre full utnyttelse av anskaffelsene? Hør hva Jens Tønsberg i Statnett sier om hvordan de jobber, samt hør fra oss og Apple om hvordan komme i gang med mobil effektivisering i praksis. 

Se webinar direkte

Finansiering

Vi tilbyr finansiering av mobiler og nettbrett fra Apple og Samsung hvor bedriften får fordel av fremtidig restverdi allerede ved avtaleinngåelse.
 
Kontakt oss for et tilbud

Origo Business Cloud

Få kontroll over mobiltelefoner og nettbrett mens du reduserer både administrasjonen og kostnadene ved kjøp av mobilvare, tilbehør og abonnementsstyring. 

Les mer

ECOsafe

ECOsafe er en integrert del av vår Flow-tjeneste. Overlat alle brukte mobiltelefoner til oss, og vi ivaretar både IT-sikkerheten, miljøaspektet, ansvarlighet og økonomi.

Les mer om ECOsafe

Apple Business Manager (ABM)

Enhetsregistrerings-programmet ABM gjør det enklere for bedrifter å rulle ut og konfiguere Apple-enheter. Med ABM kan du raskt og enkelt rulle ut bedriftseide Mac-datamaskiner, iPad-, iPhone- og Apple TV enheter. Techstep hjelper til med å sette opp løsningen for din virksomhet. 

Les mer om Apple in Business
Tron Syversen
I vårt konsept Flow smeltes flere av våre løsninger sammen og leveres som en tjeneste - enklere blir det ikke

En introduksjon

Flow - gjør det komplekse enkelt

Hvordan beveger det mobile markedet seg om dagen? Er tiden inne for å kutte eller investere? Vi sier ja, takk begge deler! Lær om hvordan du kan du kan investere i mobilt utstyr til en lavere kostnad. Tron Syversen, vår Head of product & partners, tar deg gjennom en 30 minutters innføring.

Se introduksjonen til Flow

Sikkerhet 360

Les mer om hvordan vi gjør sikker håndtering av bedriftens mobiler og nettbrett gjennom hele livsløpet, samtidig som vi tar hensyn til GDPR og de ansattes personvern. 

Les mer

Enterprise Mobility Management

EMM er en sentral komponent for å kunne rulle ut, administrere, sikre og ta tilbake mobilt utstyr. Alle oppdateringer og kontroll skjer fjernstyrt, og eliminerer dermed behov for fysisk involvering av IT-avdelingen. 

 

Les mer

Kontakt oss så finner vi den løsningen som passer din virksomhet best!