iPad@Work

iPad er det perfekte verktøyet for ansatte som er på farten og jobber ute i feltet.
Den er også
utrolig lett, rask og enkel å bruke. iPad fra Techstep kan leveres som en tjeneste.

iPad er et perfekt verktøy for skape nye og bedre måter å jobbe på. Mange bedrifter møter en stadig tøffere, mer konkurransepreget hverdag, og trenger sårt en mobil transformasjon for å kunne skape resultater på et høyere nivå. Med iPad@Work kan du gi dine ansatte akkurat den iPad-modellen de trenger for å gjøre jobben så effektivt som mulig. Alt levert som en tjeneste fra Techstep, til en fast månedspris.

 

iPad_Pro_Family

Hvorfor iPad@Work?

  • Fungerer som et bedre verktøy for feltarbeidere, helsepersonale og andre som beveger seg mye i jobben sin
  • Det finnes et omfattende økosystem av tilleggsutstyr som gjør at iPad kan bringes tettere innpå arbeidsoppgavene og fungere i situasjoner hvor annet IT-utstyr ikke passer inn
  • Skaper effektive prosesser for organisasjonen, enten man vil erstatte papirskjemaer, skape enklere tilbakemeldingsrutiner eller åpne for sikker og enkel digitalsignering av dokumenter (samt mye annet)
  • Et iPad@Work-program kan starte med at bedriftens utfordringer og muligheter belyses gjennom Techsteps kompetanse og erfaring. Slik kan det bygges en helhetlig, målrettet plan for hvordan iPad best kan inngå i organisasjonens prosesser og arbeidsflyt
  • Bidrar til tryggere kompetansedeling gjennom å tilrettelegge for umiddelbar tilgang til alltid ajourførte oppslagsverk, oppdaterte sjekklister eller annen tidskritisk informasjon
  • Gir en kanal for sikker kommunikasjon gjennom Apples bransjeledende krypterings- og personvernteknologi

Hvem passer det for?

Ikke alle har jobber som kan utføres fra et kontor – mange må jobbe ute i felten, enten de må inspisere, reparere eller konstruere noe. Kanskje snakker de med kunder eller leverandører, kanskje rydder de opp i problemer, kanskje tester de nye løsninger «on site». Uansett finnes det nå verktøy som kan tilrettelegge for svært effektive arbeidsprosesser enten man skal organisere utearbeidende kundebehandlere, gi helsearbeidere oversikt over oppdatert informasjon, eller få et oljefelt opp og stå en hel måned før deadline. iPad@Work er en god løsning for alle bedrifter som ønsker å få til dette – og få forutsigbare IT-kostnader.

 

Les hvordan Equinor utnyttet mulighetene med iPad til det fulle.

Finn ut hvordan du kan komme i gang med iPad@Work

Fordeler for virksomheten

User

Forutsigbarhet

Med iPad@Work fra Techstep blir store investeringer up-front erstattet av en forutsigbar, månedlig kostnad per bruker. 

Security@10x

Sikkerhet

Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til den enkelte medarbeiders enhet. 

Customer@10x

Bedre kundebehandling

Med iPad@Work kan virksomheten bringe verktøy for en bedre dialog og tilbakemeldinger inn i møte med kunden på en bedre måte. Det gir de ansatte mer å spille på i møte med kunden, og gjør det enklere å skape en kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen 

End-user

Effektiv administrasjon

Techsteps løsninger gjør administrasjon av iPad’er til en problemfri affære. Brukere, iPad’er eller apper kan enkelt tas inn og ut av løsningen på effektivt og trygt vis. Det betyr at alle har tilgangene, utstyret og verktøyene de behøver, når de behøver dem – og ikke ellers.

Employees@10x

Mer fornøyde ansatte

iPad@Work gir bedriften flere kanaler å spille på i sin kommunikasjon med de ansatte. De ansatte får på sin side et verktøy som gir dem mer fleksibel tilgang på informasjon, slik at de lettere kan se resultatene av sine innspill og tilbakemeldinger.

Kom i gang med iPad@Work

Selve kjernen i iPad@Work er å legge til rette for nye og effektiviserende prosesser, enten det handler om å bruke digital teknologi for å erstatte manuelle rutiner, eller om å lansere helt nye måter å hjelpe kundene på. Derfor er det ofte nyttig å begynne med en prosess eller en workshop som avdekker hvilke behov virksomheten har, og hvordan Techsteps iPad@Work kan bidra.

Vi kan tilby skreddersydde drift- og supportavtaler, integrasjon, samt administrasjonsløsninger for å kontrollere selskapets digitale enheter. Vi tilbyr også markedets mest fleksible finansieringsordning, samt et godt utvalg av tilbehør og ekstrautstyr for de fleste Apple-produkter – og alt sammen kan leveres som en tjeneste.

Skap en mobil arbeidsplass som er bra for både deg og ditt arbeidsmiljø

Derfor bør du tilby Apple på arbeidsplassen

Settings

Krever mindre support
av IT-avdelningen

Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring. Total Cost of Owership kan være betydelig lavere enn PC for mange bedrifter.

Health

Alle vil ha det, unge som gamle ,
privat og på arbeidsplassen

iPhone og iPad er favoritter i Norden, og Mac er i dag dominerende blant studenter. Det betyr at de allerede er drevne brukere.

Security

Trygge og effektive plattformer

Apple har svært kraftige plattformer for å forvalte operativsystemer, oppdateringer og apper på bedriftens mobile enheter. Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes iPhone, iPad og Mac.

Apple in Business

Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å jobbe effektivt – uansett hvor de er. iOS er kraften bak produktene. Dette er en sikker plattform for spesialutviklede apper, i tillegg til de hundretusenvis av appene i App Store, som kan hjelpe teamet med å få gjort mer, holde kontakten og dele ideer.

Les mer

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple. Dette gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple eksperter. De fleste problemer kan løses med èn telefon.

Les mer

Vil du vite mer om iPad@work tjenesten fra Techstep

Kontakt oss!