Mac@work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke..

Hvorfor Mac@Work


Yngre ansatte vil ha det:
Mac er en favoritt blant over 2/3 av uteksaminerte fra høyere utdanning her i landet. Disse ønsker en tilsvarende enhet på sin første arbeidsplass.

Tiltrekk og behold talenter: Frihet til å velge verktøy kjennetegner en attraktiv arbeidsplass.

Mac og PC fungerer godt sammen i bedriften: Med Mac kan dine medarbeidere jobbe med samme programvare som på PC.

De store tilbyr det allerede: Techstep leverer Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere.

Krever lite av IT-avdelingen: Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring.

apple-macbook-pro-1326quot-touch-bar-2-9-ghz-retina-256-gb-ssd-8-gb-ram-spacegrau_z3

Hvem passer det for

Når medarbeiderne får friheten til å velge det verktøyet de selv foretrekker, blir dere en mer attraktiv arbeidsgiver. Friheten til å velge verktøy passer derfor for alle bedrifter som konkurrerer om kvalifisert arbeidskraft – og særlig bedrifter som ansetter yngre mennesker. Mac@Work passer også for alle bedrifter som ønsker forutsigbare IT-kostnader.

Les mer vår bloggsak: Derfor er Mac billigere en PC for bedriften

Fordeler for din virksomhet

Forutsigbarhet: Med Mac@Work fra Techstep får dere en forutsigbar månedlig kostnad per bruker.

Sikkerhet: Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes Mac.

La ansatte oppgradere: Ansatte får muligheten til å velge blant et utvalg av modeller. Dersom de ønsker modeller som er høyere priset enn det dere setter som standar, kan ansatte selv betale for dette via lønnstrekk eller betalingskort.

 

Kom i gang med Mac@Work

Vi kan tilby en rekke bedriftsløsninger som passer ditt behov. Vi kan tilby skreddersydde drift- og supportavtaler, integrasjon, samt administrasjonsløsninger for å ta kontroll over både Mac og telefonen din. Vi kan også tilby markedets mest fleksible finansieringsordning. I tillegg kan vi tilby ett godt utvalg av tilbehør og ekstrautstyr for de fleste Apple produkter. Vi kan også tilby et ferdig tjenesteforslag for din bedrift. Mac@Work kan også kjøpes som en tjeneste, som gjør det å komme i gang med Mac enda enklere.

Finn ut hvordan du kan komme i gang med Mac@Work

Skap en mobil arbeidsplass som er bra for både deg og deres arbeidsmiljø

Apple in business

Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å jobbe effektivt – uansett hvor de er. iOS er kraften bak produktene. Dette er en sikker plattform for spesialutviklede apper, i tillegg til de hundretusenvis av appene i App Store, som kan hjelpe teamet med å få gjort mer, holde kontakten og dele ideer.

Les mer

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple. Dette gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple eksperter. De fleste problemer kan løses med èn telefon.

Les mer

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple.

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.