Mac@Work

Med Mac@Work kan din virksomhet få levert Apple MacBook Pro som en tjeneste fra Techstep til en fast månedspris. Enklere blir det ikke.

Hvorfor Mac@Work


Yngre ansatte vil ha det:
Mac er en favoritt blant over 2/3 av uteksaminerte fra høyere utdanning her i landet. Disse ønsker en tilsvarende enhet på sin første arbeidsplass.

Tiltrekk og behold talenter: Frihet til å velge verktøy kjennetegner en attraktiv arbeidsplass.

Mac og PC fungerer godt sammen i bedriften: Med Mac kan dine medarbeidere jobbe med samme programvare som på PC.

De store tilbyr det allerede: Techstep leverer Mac til ansatte hos flere av landets ti mest attraktive arbeidsgivere.

Krever lite av IT-avdelingen: Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring.

apple-macbook-pro-1326quot-touch-bar-2-9-ghz-retina-256-gb-ssd-8-gb-ram-spacegrau_z3

Hvem passer det for?

Når medarbeiderne får friheten til å velge det verktøyet de selv foretrekker, blir dere en mer attraktiv arbeidsgiver. Friheten til å velge verktøy passer derfor for alle bedrifter som konkurrerer om kvalifisert arbeidskraft – og særlig bedrifter som ansetter yngre mennesker. Mac@Work passer også for alle bedrifter som ønsker forutsigbare IT-kostnader.

Les mer vår bloggsak: Derfor er Mac billigere en PC for bedriften

6 steg for en mobil arbeidsplass

Lurer du på hvordan du kan planlegge et sikkert og bærekraftig livsløp for mobilt utstyr i offentlig sektor?

Hva skal til for å sikre full utnyttelse av anskaffelsene? Hør hva Jens Tønsberg i Statnett sier om hvordan de jobber, samt hør fra oss og Apple om hvordan komme i gang med mobil effektivisering i praksis. 

Se webinar nå

Fordeler for din virksomhet

Forutsigbarhet: Med Mac@Work fra Techstep får dere en forutsigbar månedlig kostnad per bruker.

Sikkerhet: Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes Mac.

La ansatte oppgradere: Ansatte får muligheten til å velge blant et utvalg av modeller. Dersom de ønsker modeller som er høyere priset enn det dere setter som standar, kan ansatte selv betale for dette via lønnstrekk eller betalingskort.

 

Kom i gang med Mac@Work

Vi kan tilby en rekke bedriftsløsninger som passer ditt behov. Vi kan tilby skreddersydde drift- og supportavtaler, integrasjon, samt administrasjonsløsninger for å ta kontroll over både Mac og telefonen din. Vi kan også tilby markedets mest fleksible finansieringsordning. I tillegg kan vi tilby ett godt utvalg av tilbehør og ekstrautstyr for de fleste Apple produkter. Vi kan også tilby et ferdig tjenesteforslag for din bedrift. Mac@Work kan også kjøpes som en tjeneste, som gjør det å komme i gang med Mac enda enklere.

For å sørge for at din bedrift får den beste brukeropplevelsen med Mac kan Techstep bistå med å  planlegge og designe et oppsett, tilpasset bedriftens krav og behov, samtidig som sikkerheten blir ivaretatt.
Les mer om vår tjeneste MacOS Readiness Assesment (pdf)

 

Finn ut hvordan du kan komme i gang med Mac@Work

Derfor bør du tilby Apple på arbeidsplassen

Settings

Krever mindre support
av IT-avdelningen

Techstep garanterer og leverer sikkerhet, support, oppdateringer, finansiering og forsikring. Total Cost of Owership kan være betydelig lavere enn PC for mange bedrifter.

Health

Alle vil ha det, unge som gamle ,
privat og på arbeidsplassen

iPhone og iPad er favoritter i Norden, og Mac er i dag dominerende blant studenter. Det betyr at de allerede er drevne brukere.

Security

Trygge og effektive plattformer

Apple har svært kraftige plattformer for å forvalte operativsystemer, oppdateringer og apper på bedriftens mobile enheter. Techstep står for sikker administrasjon og ruller ut alle oppdateringer direkte til medarbeidernes iPhone, iPad og Mac.

Skap en mobil arbeidsplass som er bra for både deg og ditt arbeidsmiljø

Apple in business

Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å jobbe effektivt – uansett hvor de er. iOS er kraften bak produktene. Dette er en sikker plattform for spesialutviklede apper, i tillegg til de hundretusenvis av appene i App Store, som kan hjelpe teamet med å få gjort mer, holde kontakten og dele ideer.

Les mer

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du teknisk kundestøtte via telefon fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple. Dette gir deg ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple eksperter. De fleste problemer kan løses med en telefon.

Les mer

Apple Professional Services

Techstep har et egne Apple-sertifiserte rådgivere som bistår før og under utrulling av Mac.

Support

1.-3. linje-support i Norge + Apple Care

Mobilitetskonsulenter
Techstep tilbyr også konsulenter som jobber med Managed Mobility Services, EMM og app-rådgivning.

Les mer

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple.

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.