Origo
Business Cloud

All mobilitet samlet på et sted

En portal for alle steg i den mobile livssyklusen

Dine ansatte kan velge bedre utstyr enn "Standard-serien", og betale for det selv. Se for deg at selskapet betaler en lav månedlig kostnad per bruker for dette (siden leverandøren håndterer finansiering og livssyklus av telefoner, slik at du får et fradrag for andrehåndsverdi). Dine ansatte kan også fritt bruke mobiltelefonene sine til å betale for bussbilletter, restaurantbesøk, parkering, regninger og - ikke minst - bidrag til frivillige organisasjoner.

 

Vil du vite mer om Origo Business Cloud?

Asset management

Asset Management er styring og kontroll av utstyrsparken for selskapet. Dette inkluderer finansiering og forsikring av mobiltelefoner og tilbehør, tilgjengelighet av ekstra telefoner, swap og trygt og miljøsertifisert brukt utstyr, vanligvis 24 måneder. Alt dette er bygget opp i en tjeneste med en fast månedspris.

Asset Management gjør derfor håndteringen av mobiltelefoner og tilbehør enkelt, pålitelig og rimelig for selskapet. De fleste kunder er overrasket over hvor mye leieløsninger som bidrar til å redusere de totale kostnadene. Den komplette oversikten leveres både til brukerne og selskapet gjennom vår kundeportal.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll for mobilbruk er i utgangspunktet to ting. Mest av alt handler det om å gi finansavdelingen et enkelt og effektivt verktøy for budsjettering, regnskap og skatterapportering. For det andre handler det om å holde oversikt over de ansattes bruk av taletid, meldinger og databruk til et ønsket nivå. 

 

User

Mobilbruk

Skiller mellom jobb og privatbruk på mobiltelefonene til ansatte
User

Oversikt

Gir en enkelt og tydlige oversikt over bedriftens mobile forbruk. 

User

Kostnadskontroll

 Økt kostnadskontroll for virksomheten.
End-user

Tid og Penger

Sparer tid og penger for virksomheten.                                                              
End-user

Lover og regler

Sikrer at lover og regler etterfølges.                                                     

End-user

Frihet til å velge

Gir medarbeidere friheten til å bruke mobilen slik de ønsker selv.

Operatørtjenester

Techstep har et tett samarbeid med alle de store operatørene inklusive Telenor, Telia og Phonero. Bedrifter som bestiller mobilabonnement gjennom oss, får bistand og rådgivning til å håndtere sine abonnement, for eksempel etablering, endring og termineringer. Origo Business Cloud åpner for økt effektivitet gjennom selvbetjent abonnementshåndtering fra enten administrator eller sluttbruker.

Mobile enheter


Techstep har et kjerneutvalg av markedets mest populære mobiler og nettbrett fra produsenter som Apple, Samsung. I tillegg kan vi levere tilbehør fra en rekke leverandører som Jabra, Sennheiser, Konftel, Plantronics og mange andre. Vi oppretter en egen nettbutikk for din virksomhet, som også kan tilpasses i utvalget av utstyr for dine ansatte

Kontakt oss!