Sikkerhet 360

Sikkerhet gjennom hele livsløpet. Sikkerhet er ikke bare enkeltkomponenter for Techstep, men en gjennomgående filosofi i alt vi gjør.

Mobilitet i endring

Smarttelefonen er blitt en kroppsnær superrask datamaskin full av bedriftssensitiv informasjon som alle har med seg overalt hele tiden. Utfordringen blir da en høyere risiko for at ansattes mobile enheter blir kanalen for angrep mot både den ansattes private liv men også bedriftens sensitive data.

Vi har satt dette i system og kaller det Sikkerhet 360, som inkluderer sikrere håndtering av bedriftens mobiler og nettbrett gjennom hele livsløpet, samtidig som vi tar hensyn til GDPR og de ansattes personvern.

Flow-by-Techstep-iPhone

Er du bekymret for sikkerheten i din bedrift?

Kjøp

Vi anbefaler å velge utstyr fra de største produsentene som har en klar profil mot bedriftsmarkedet. Her troner Apple og Samsung øverst.

Det er også viktig å rulle alle bedriftens enheter inn i et såkalt «enrollment program» som Apple Business Manager eller Samsung Knox. Her begynner bedriftens reise for å skaffe full oversikt og kontroll på hvilket utstyr bedriften har og hvem som har det. Skulle enheten bli borte vil ingen andre kunne bruke den, selv ikke etter tilbakestilling til fabrikkinnstillinger.

Dersom en ansatt ønsker å kjøpe ut en telefon ved feks endt arbeidsforhold kan man ruller enheten ut av bedriftens systemer.

I tillegg anbefaler vi alle bedrifter å benytte et enterprise mobility management (EMM) system. Da øker sikkerheten og kontroll. I tillegg til at man mer effektivt kan administrere og rulle ut enkle eller komplekse brukerbaserte applikasjonssuiter – uten at det mobile utstyret noen gang må innom IT-avdelingen.

Techstep sikkerhet 360

Sikkerhet 360 kaller vi vårt konsept som inkluderer sikker håndtering av bedriftens mobiler og nettbrett gjennom hele livsløpet, samtidig som vi tar hensyn til GDPR og de ansattes personvern.

Kjøp

  • Mobil og nettbrett
  • Enhetsregistrering
  • Utrulling

Bruk

  • Policy og sikker administrasjon via EMM
  • Service og reparasjon
  • Support og drift
  • Trusselbeskyttelse
  • Kryptert tale 

Retur

  • Sikker slettinga av data
  • Miljøretur og gjenbruk

Sikker administrasjon

I tillegg gjennom Origo Business Cloud får bedriften kontinuerlig oversikt over alt utstyr, mobilbruk, service, mm. Sluttbruker er selvbetjent, i tillegg til at administrator har full oversikt og API’er mot bl.a ulike mobiloperatører.

Service og support

Bedriften må også være sikker på at utstyret til enhver tid er sikret så godt som mulig. Ikke minst under service. Du ønsker ikke at telefonen hackes mens den ligger åpen og sårbar i servicebenken. Derfor er bruk av autoriserte, seriøse serviceverksteder alfa-omega.

Les mer

Retur

Ved endt livssyklus bør utstyr resirkuleres til nye mobiler eller omsettes i annenhåndsmarkedet. Techstep sikrer at hva enn bedriften velger så vil utstyret slettes, med sertifisering om man ønsker. Dersom den ansatte ønsker å kjøpe ut mobilen etter endt periode kan enheten utrulles fra EMM, Apple BusinessManager eller Samsung Knox-programmene, slik at bedriftens data ikke følger med enheten videre i livsløpet.

Techsteps ECOsafe-løsning gir bedriften full trygghet i at utstyret er slettes i henhold til Blancco-standard med sertifisering, samt resirkulert eller omsatt på en forsvarlig måte, med mulig restverdi som bedriften så drar fordel av.

Sikkerhet på mobile enheter

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan du bør håndtere sikkerheten på den mobile arbeidsplassen.