Zoom Cloud Meetings

Meget enkel å bruke. Delta fra hvilken plattform som helst. Tilpasset små og store møter.

Webmøter med høy kvalitet

Techstep har valgt å tilby Zoom Cloud Meetings på grunn av kvaliteten. Både brukervennlighet og lyd/bilde kvalitet er bedre enn noe vi har sett andre steder. Noe både Gartner Group og brukertester verden over er enig i.

Webmøter

Hold møter med 1 eller 1 000 personer i HD-kvalitet. Del skjerm og samarbeid direkte på flere delinger samtidig. Opprett og start møter direkte fra Outlook. Alle Zoom møter er kryptert ende-til-ende og har mulighet for passordbeskyttelse, venterom og vent-funksjon. Møtet kan spilles inn og lagres i skyen eller lokalt, med god søkefunksjon basert på transkripsjonen av møtet. 

 

Se filmen - Zoom Meetings

Webinarer 

Avhold webinar med opp til 10  000 deltagere med HD lyd og bilde. Du kan også kringkaste direkte til feks YouTube eller Facebook. 

Presentatør har full kontroll i et enkelt grensesnitt som muliggjør fokus på presentasjon og innhold, og du kan følge opp med deltagere i etterkant med integrasjoner mot ditt CRM-system. Skulle du ha behov for assistanse med storskalamøter kan Techstep og Zoom bistå med det også. 

 

Se filmen - Zoom Webinars

Konferanserom

Zoom Room er en interaktiv møteromsløsning med brukervennlighet i fokus. Med ett klikk kobler du enkelt opp trådløst fra Mac, PC eller mobile enheter. Inviter inn dine deltagere til HD-videomøte eller bruk kun offline lokalt i rommet. Du kan naturligvis dele innhold og bruke whiteboard-funksjonen – også i webmøter. Har du allerede et konferanseromsystem kan du koble til Zoom webmøter via SIP eller H.323.

Se filmen - Zoom Rooms

Vil du vite mer?

Hvorfor Zoom

 

Desktop@10x Customer@10x

Employees@10x

Simplify@10x Bank@10x
Tilpasset for store og små møter

Designet for stabilitet og kvalitet

Opp til 1000 videodeltagere eller 10 000 seere

Lett å bruke med sterk skalerbarhet Oversiktlig og forutsigbar prising

 

 

Awards

Zoom representerer det ypperste i webmøte-teknologi, og blir kategorisert blant «Leaders» av Gartner. 

Her hjemme har også tek.no premiert Zoom med Best i Test.

Les mer her: Tek.no/zoom

Magic Quadrant for Meeting Solutions

Skap de rette forholdene for din mobile arbeidsplass!

Kom i gang med zoom!