Bedre kundeopplevelser

Moderne detaljhandel krever effektiviserende mobile IT-løsninger som letter de ansattes hverdag og frigjør mer tid til å ta vare på kundene 

Rådgivning, verktøy og support for mobile arbeidsprosesser 

Techstep leverer komplette løsninger innen mobil IT og kontaktsenter til norske varehandelkjeder. Du vil kunne dra nytte av vår lange erfaring med flere av Norges mest kjente butikkjeder, som har tatt i bruk mobilt arbeidsverktøy for å forbedre sine arbeidsprosesser både sentralt og ute i butikk, og dermed også øke kundeopplevelsen. Vi tilbyr tilpassede løsninger med hardware, software, rådgivning, service, sikkerhet, support og finansiering.
Contact@10x

Skybasert omnikanal kontaktsenter

Techstep representerer de ledende leverandørene av kontaktsenterløsninger og tilbyr rådgivning, tilrettelegging, HW og support.

Mobile@10x

Managed Mobility Services

Komplette løsninger fra idéstadiet til gjennomføring. App-advisory, mobilitetsarkitektur, implementering og drift.

Ønsker du vite mer?

Ta opp kampen om kundene

Hvordan kan publikum lokkes tilbake til butikkene etter halvannet år med påtvunget netthandel? Last ned vårt whitepaper om Smart Retail.

Last ned whitepaper

Mobilkiosk

MobilKiosk gir deg mulighet til å konfigurere vanlige mobiltelefoner akkurat slik din virksomhet selv ønsker dem – samtidig som telefonenes konfigurasjon er låst slik at de ansatte ikke kan laste ned egne apps. Mobilen blir som et tilpasset multiverktøy med f.eks sentralbord med kø og tastevalg, Apps for panteautomat, mm, avviksrapportering, scanning, og Push-to-talk mellom så mange enheter du bare ønsker. Oppdateringer og endringer i oppsett gjøres over the air (OTA) uten at enhetene må fysisk håndteres av IT-avdelingen. GDPR, sikkerhet og kontroll er naturligvis også tatt hånd om.

Digitalisering av mobile arbeidsprosesser (MMS)

Automatiser og digitaliser arbeidsprosessene dine for å høste fordelene utstrakt bruk av mobiler og nettbrett gir din bedrift.

Dra fordeler fra våre kunnskapsrike rådgivere. Bygg den løsningen som passer best for deg

Les mer

Enterprise Mobility Management

EMM er en sentral komponent for å kunne rulle ut, administrere, sikre og ta tilbake mobilt utstyr. Alle oppdateringer og kontroll skjer fjernstyrt, og eliminerer dermed behov for fysisk involvering av IT-avdelingen.

Les mer

iPad@Work

iPad er et perfekt verktøy for å skape nye og bedre måter å jobbe på. Mange butikkjeder møter en stadig tøffere, mer konkurransepreget hverdag, og trenger bedre mobile verktøy for å yte bedre kundeservice.

Kontaktsenter

Med et skybasert kontaktsenter får kjeden en riktig ruting av innkommende henvendelser, enten det er i form av oppringninger, e-post, sosiale medier, tekstmeldinger eller chat – uavhengig av geografi

Apps og rådgivning

Opplever du det som vanskelig å forstå hvordan du skal finne rett app eller synes det er mye jobb eller vanskelig å få sendt ut alle appene til alle ansatte? Techstep bistår med å sende ut ferdig klargjorte apps så slipper du å legge inn lange servernavn eller pålogginger, nå trenger du bare å gjøre dette en gang. Såkalt Singel Sign On. Techstep distribuerer alle apps til dine enheter i Mobilkiosk.

Får du mange rare spørsmål fra leverandører eller app-utviklere så kan vi hjelpe deg med å få gjort ting på enklest måte for deg og dine ansatte/brukere.

Flow by Techstep

Om man har 100 eller 10 000 mobiler trenger ikke IT-avdelingen å belastes ytterligere. Flow fra Techstep er et helhetlig mobil-som-en-tjeneste-konsept som inkluderer de komponentene du trenger for å enklere kjøpe og administrere bedriftens mobiler og nettbrett. Du får også redusert bedriftens kostnader forbundet med mobilkjøp og bruk, og i tillegg økt sikkerhet rundt håndtering av utstyr, samt miljøgevinster.

Les mer

Origo Business Cloud

Få kontroll over mobiltelefoner og nettbrett mens du reduserer både administrasjonen og kostnadene ved kjøp av mobilvare, tilbehør og abonnementsstyring. 

Les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby av løsninger for din detaljhandel?

Ta kontakt med oss i dag så kan vi presentere våre løsninger.