Techstep - On demand

Apple in business & Managed Mobility Services

Hvordan beskytte personvernet i en tid hvor valutaen staves DATA.

I dag bruker vi mobiltelefonene våre til nesten alt vi gjør, både hjemme og på jobben. Vår bruk skaper store mengder data som hjelper oss med å ta bedre beslutninger mens vi tar vare på minnene og våre relasjoner.

Men hva skjer egentlig med personvern og data når du bruker en mobil eid av jobben til privat bruk? Som ansatt, gir jeg arbeidsgiveren rett til å se mine private bilder, SMS eller mine kommentarer og data i alle de populære apper som finnes?

I dette webinaret dykker vi inn i konseptet Managed Mobility Services. Hva betyr det egentlig når Apple sier "putting privacy front and center?" Vi ser nærmere på hva som skal til for å ivareta personvernet og samle inn så lite data som mulig, i en tid hvor flere velger å øke sin lagring av personlig data. 


Registrer deg nå og ta del i hvordan du, ved hjelp av Managed Mobility Services fra Techstep og Apples sikre enheter, kan beskytte ditt personlige privatliv, mens du også beskytter bedriftsdata og gir ansatte muligheten til å øke produktiviteten.


I dette webinaret vil du lære mer om:

• Managed Mobility Services fra Techstep og fem nøkkelområder for moderne drift
• Hvordan sette personvern foran og i sentrum - for å beskytte personlig integritet
• De fire "hjørnesteinene" som ligger til grunn for Apples integritetsarbeid
• Hvordan valg av produsent kan påvirke muligheten for personlig integritet

 

Foredragsholdere

Fredrik Larsson Pär Andersson

Fredrik Larsson
Solution Architect

Pär Andersson
Marketing Manager