Fremtidens arbeidsplass med Apple

Bli med på webinar om mobilitetsstrategi, sikkerhet og personvern

Dato: 26. januar 2021 Tid: 09:00-10:00

Apple webinar_jan.2021psd

Hvordan lykkes med å skape “den moderne arbeidsplassen”? Vi deler inspirasjon og kunnskap om viktige temaer som mobilstrategi, valgfrihet og sikkerhet, slik at din virksomhet vil lykkes på og utenfor kontoret, også i fremtiden.

Deltar du på webinaret “Fremtidens arbeidsplass med Apple” får du hjelp til å besvare følgende spørsmål: Hvordan gi brukerne mer frihet, økt sikkerhet og en sømløs brukeropplevelse når mer av arbeidshverdagen foregår utenfor kontoret? Hvordan legger du en strategi for å forsterke selskapets mobile modenhet og holde tritt med utviklingen, slik at bedriften møter kravene fra neste generasjon ansatte og nye kunder - uten å overbelaste IT-avdelingen?

Norske virksomheter står i en løpende kamp om de fremste ansatt-talentene og de mest interessante kundene. I denne kampen er virksomhetens evne til å ta i bruk mobil teknologi sentral for å skape de mest effektive arbeidsplassene. Det omfatter ansattes valgfrihet til å benytte de mest foretrukne verktøyene til hvordan strategier for sikker anvendelse legges i praksis. Nå gir byr vi på seminaret som gir deg svarene og inspirasjonen som viser hvordan du kan komme i gang med å skape “den moderne arbeidsplassen”.

I en tid hvor stadig flere jobber mer utenfor kontoret, skjerpes kravene til bedriftens mobile modenhet. Arbeidsgivere må legge bedre til rette for å jobbe mobilt, og i større grad la de ansatte selv velge arbeidsverktøy. Derfor må moderne bedrifter ha full kontroll på sikkerheten rundt bedriftens rutiner, prosesser og data – uten at det går på bekostning av de ansattes personvern.


Agenda for webinaret:

I en tid der majoriteten av arbeidet gjøres utenfor kontoret: Hvordan ser deres Mobilitetsstrategi ut?

Linn Drivdal Mellbye, Ansvarlig B2B-partnere, Apple

En tydelig strategi for mobilitet er en stadig viktigere del av selskapets digitaliserings-/ transformasjonsreise. I denne sesjonen ser vi nærmere på hva som skal til for å lykkes med en god mobilitetsstrategi, med fokus på valgfrihet, produktivitet, sikkerhet og bærekraft. 

Smart og effektiv håndtering av mobile enheter

Kjell Eilertsen, Enterprise Mobility Consultant, Techstep

MDM gir deg sentralisert kontroll uten at det går bekostning av sikkerhet og brukervennlighet. Techstep har lang erfaring og bred kompetanse med å hjelpe bedrifter i gang med Apple Business Manager.

Apple - sikkerhet og personvern er standard

Torgeir Bergsvik, Systems Engineer, Apple

Avansert sikkerhet og personvern er grunnleggende i produkter og løsninger fra Apple du som bruker benytter deg av hver dag - ofte uten å tenke mer over det. Her får du et innblikk i konkrete tiltak med eksempler hvordan Apple sørger for at dine personlige data er under din kontroll, og hvordan bedriftens data kan beskyttes og holdes adskilt fra ditt personlige rom men fortsatt ivareta en optimal brukeropplevelse.Webinaret retter seg mot deg som er beslutningstager

Foredragsholdere

Linn Kjell kopi

SE_Bot_icon

Linn  Drivdal Mellbye
Apple
 

Kjell Eilertsen
Techstep

Torgeir Bergsvik
Apple