Få inspirasjon og ideer
- bli en Apple Teacher

Som lærer er du alltid på jakt etter nye måter å undervise på som tøyer grensene for hva som er mulig i et klasserom. Få inspirasjon og ideer til hvordan du kan jobbe kreativt med iPad i undervisningen.

Meld deg på webinar!

Webinar 26. november

Alle kan tenke kreativt

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan øke kreativiteten i klasserommet. Dette webinaret tar utgangspunkt i Apples ressurser Alle kan tenke kreativt. Du vil lære mer om hvordan bli en Apple Teacher og får kreative ideer og praktiske eksempler som kan brukes i klasserommet.
 
Meld deg på webinar 26. november

Webinar 1. desember

Alle kan kode 

Er du nysgjerrig på hvordan du skal komme i gang med koding i klasserommet? Gjennom koding lærer du å løse problemer og samarbeide med andre på kreative måter. I dette webinaret tar vi utgangspunkt i ressursen Alle kan kode og ser på praktiske eksempler.

Meld deg på webinar 1. desember

Hva er Apple Teacher

Apple Teacher er et gratis program for faglig utvikling som er utarbeidet for å støtte og løfte frem lærere. Det er laget for alle lærere, fra nyutdannede til de erfarne, skal bli tryggere på å bruke Apple-produkter – både i klasserommet og personlig.

Apple Teacher inkluderer opplæring, tips om hvordan du kan bruke ferdighetene og inspirasjon som får deg til å strekke deg enda lenger. Apple Teacher er et fellesskap av lærere  fra hele verden og gjennom programmet får du opplæring i eget tempo med undervisningsmateriell, tips, inspirasjon og nyheter – helt kostnadsfritt. Det er en flott måte for ledere i skoler og skoledistrikter å tilby kostnadsfrie opplæringsprogrammer på, som hjelper lærere med å få mest mulig ut av iPad, Mac og inkluderte apper i klasserommet.

Apple Teacher på din skole

Ønsker din skole å innføre Apple Teacher programmet? Techstep veileder og trener opp lærere til å bruke Apple–produkter. Hver veiledning avsluttes med tips til undervisningsopplegg de umiddelbart kan ta i bruk i klasserommet.

Etter å ha fullført et veiledningsprosjekt, kan de ta en interaktiv test. Hver test er lagt opp til opplæring i eget tempo og kan tas så mange ganger det er ønskelig. Når alle testene for enten Mac eller iPad er bestått, får personen utmerkelsen Apple Teacher
 
Kontakt oss for mer informasjon om veiledningsprosjektet

Kreativ i skolen med Techstep

Ved å ta i bruk moderne teknologi i klasserommet kan skolen legge til rette for større grad av tilpasset opplæring for den enkelte elev.