Hvorfor velge Apple på jobb?

Moderne arbeidsverktøy må kunne følge moderne ansatte ut av kontoret og inn i jobbhverdagen uansett hvor den finner sted. Apple-utstyr levert som en tjeneste fra Techstep gir din bedrift lavere kostnader, enklere administrasjon og et mer bærekraftig avtrykk på miljøet rundt dere.

Techstep_Apple_Final_NO_v0.2

 

Utstyret som møter fremtiden

Når verden og arbeidslivet er i sterk endring, stilles det nye krav til utstyret som trengs for at ansatte skal kunne løse sine oppgaver fleksibelt og effektivt hvor enn de måtte være.

Med Apples unike produkter og løsninger kan arbeidet startes på en Mac og avsluttes på en iPad eller iPhone. Sømløshet og produktivitet står alltid i sentrum. Sikkerhet og trygg håndtering av ansattes personlige data er en selvsagt og innebygget funksjonalitet i alt utstyr. Velger din virksomhet utstyr, applikasjoner og tjenester fra Apple med et langt bærekraftig livsløp, står dine ansatte rustet til å møte fremtidens mobile arbeidshverdag. 

Kontakt oss om Apple-produkter

Fordelene ved å anskaffe Apple på rett måte

Hva bør din virksomhet vektlegge når dere skal anskaffe mobile tjenester og nytt utstyr til de ansatte? Vi har sett nærmere på tre områder som blir stadig mer sentrale å vurdere: Økonomi, miljø og bærekraft. I vårt blogginnlegg om hvorfor man bør anskaffe mobilitet som en tjeneste, gir vi deg svarene på hva du vil kunne oppnå ved å velge en slik tilnærming fra et økonomisk og miljømessig perspektiv.

Lær mer

Velkommen til on-demand webinar nå

Apple in Business og Managed Mobility Services henger nært sammen. På vårt webinar kan du lære mer om hvordan virksomhetens mobile enheter kan administreres effektivt, mens sikkerheten og den personlige informasjonen til de ansatte som benytter utstyret blir trygt ivaretatt. Ett av våre viktigste mål med å tilby mobilitet som en tjeneste, er å sikre effektiv, trygg og bærekraftig anvendelse av utstyret noe som vil gjøre arbeidshverdagen til dagens og fremtidens “deskless workers” mer produktiv.

Få tilgang til webinaret her

Vil du vite mer om Apple in Business?

Skap den mobile arbeidsplassen sammen med Techstep og Apple.

Sammen finner vi løsninger som passer for din virksomhet.